fbpx

Letošnji hit je naraven videz

Lepota, Novice, PR novica

Se že poigravate z mislijo, kako boste letos blestele na decembrskih zabavah?

Se že poigravate z mislijo, kako boste letos blestele na decembrskih zabavah? Časa do takrat je še nekaj, a če želite po naravni poti doseči lep in sijoč videz, ne odlašajte. Poskrbite za zdrave lase in čvrste nohte že danes. Po 20. letu se namreč v telesu začne zmanjševati proizvodnja kolagena, kar opazimo v obliki pustih in tanjših las brez leska in lomljivih nohtih. Nahranite jih s kolagenom – enim izmed najpomembnejših proteinov v našem telesu, ki predstavlja kar 30 odstotkov telesnih struktur.

Telo potrebuje kolagen

Če nismo več v rosnih mladih letih, sem in tja že opazimo gubice, lomljive nohte, tanjše in bolj puste lase, pogosto brez leska. Po 20. letu se namreč v telesu začne zmanjševati proizvodnja kolagena in omenjene posledice niso redke – tako pri ženskah kot pri moških. Kolagen je namreč eden najpomembnejših proteinov v našem telesu, saj predstavlja kar 30 odstotkov telesnih struktur. Deluje kot »lepilo« za celice, tkiva in številne organe in zagotavlja, da ti ohranjajo zdravo stanje telesa. Nastajanje kolagena v telesu pa lahko spodbudimo z vnosom prehranskega dopolnila, ki vsebuje kolagen in tako nadomestimo njegov primanjkljaj. Na ta način bomo telesu nudili pomoč za lastno nastajanje kolagena in ga spodbudili k tvorbi.

KOLAGEN_z_zlicko

K blesteči obleki se podajo urejeni nohti in zdravi lasje

Za lepše lase in nohte priporočamo uporabo Kolagena v prahu. Je vir peptidov, potrebnih v procesih, ki se odvijajo v mišicah in celicah v koži, laseh, nohtih. Kolagen v prahu izboljša strukturo in videz las, poveča debelino las in izboljša čvrstost nohtov. Za vidne rezultate je potrebno uživanje najmanj 2 meseca, običajno pa se pozitivne spremembe pokažejo že prej. S priloženo merico dodamo kolagen v prahu v jogurt, kakav, sok, mleko, čaj ali vodo in počakamo, da se dobro raztopi. Tako se najhitreje absorbira v organizem. Priporočljiva je redna uporaba.

Do zaključka letošnjega leta poskrbimo zase od znotraj. Toliko bolje, če pri tem izberemo prehransko dopolnilo s kolagenom, ki je najbolj podoben tistemu v človeškemu telesu. Absorbira pa se prav na mesta, kjer ga telo najbolj potrebuje. Naša lepota bo tako zasijala navzven in ne bo prav hitro minila!

Foto: Medex, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam