fbpx

Lily Allen na koncertu nad Liama Neesona: “Nagnusen si”

Znani

Igralec Liam Neeson je s svojo izjavo razburil tudi pevko Lily Allen.

Lily Allen

ILily Allen je med koncertom v Sydneyu javno obračunala z igralcem Liamom Neesonom, ki je prejšnji teden šokiral s kontroverznim priznanjem, da je nekoč, po tem, ko je bila njegova ljubljena oseba posiljena, začutil željo, da ubije naključnega temnopoltega moškega. “Sram me je priznati, a kakšen teden po tem dogodku sem upal, da bo iz kakšne gostilne stopil temnpolt moški in se me lotil, veste. Da bi ga lahko ubil,” je izjavil.

Kot mnoge druge, je izjava razburila tudi Lily, ki je na avstralske koncertu Lamu posvetila svojo skladbo “Fuck you” (Jeb* se, op. a.) in ga označila za “rasistično svinjo”. “Po navadi to skladbo posvetim Donaldu Trumpu, danes pa jo posvečam Liamu Neesonu,” je oznanila. Igralec je kasneje sicer zanikal, da je rasist in se izgovarjal na prvinski poziv. 

“Ne verjamem Neesonovi rasistični anekdoti, zaradi česar je vse skupaj še bolj nagnusno. Ne poznam ženske, ki ni bila žrtev nadlegovanja in še nikoli nisem slišala za vzgib, da bi moški dejansko šel in branil njeno čast. To se ne dogaja,” je prepričana.

Vir: zurnal24.si

Foto: Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam