fbpx

Living Zara: nov Instagramov profil razkriva, kako nositi najboljše Zarine kose

Moda

@LivingZara

Glede na moč, ki ga ima Instagram, sploh na segmentu mode in nakupovanja, so modne znamke zelo hitro našli modele, s pomočjo katerih lahko vplivajo na oglaševanje in rast prodaje.

Največkrat so ti modeli vplivneži, ki z osebnostjo in slogom predstavljajo filozofijo znamke in s pomočjo katerih najlažje pridejo do ciljne skupine.

S časom pa smo se potrošniki naveličali takšnega neposredne promocije in si zaželeli bolj naravnih pristopov, ki nas, kljub temu da se zavedamo, da je to še vedno oglaševanje, navdihujejo in napeljejo do nakupov.

Instagramove nove formule oglaševanja

Določene modne znamke so se že uspele prebiti do zmagovite Instagramove formule in to je uporaba vplivnežev in heštagov. Pionirja na tem področju sta bila nedvomno Chloe in Miu Miu, ki sta z uporabno posebnih heštagov #chloegirls in #girlinmiumiu, na trgu doživela zelo pozitiven odziv, celo boljši, kot so na začetku pričakovali.

#mangogirls je prav tako postal zelo popularen hešteg in iz sezone v sezono privlači nekatere izmed največjih trendseterk iz sveta mode, ki so postale njihovi Instagram modeli ter na ta način promovirajo kolekcije, posamezne kose, kose z omejeno izdajo in podobno.

Tak način oglaševanje se je odlično prijel, saj imamo zdaj celo poplavo heštagov #stradilooks znamke Stradivarius, #bershkastyle znamke Bershka, Primarkov #primania in tako naprej. Dolgo smo čakali, da bo s tem načinom na sceno stopila tudi najbolj popularna high street modna znamka Zara, najmočnejša v Inditex skupini, pred dobrim mesecem pa je skrivnosti projekt bil predstavljen javnosti.

Living Zara

Instagramov profil Living Zara, ki deluje po enakem kopitu, kot vsi zgoraj omenjeni heštage, samo da je produkcijsko bistveno močnejšo. Vsak teden izbrana trendseterka, ki je znana v glasbenem, poslovnem ali umetniškem svetu, prevzema objavljanje Instagrama ter na dnevni bazi objavlja fotografije svojih Zarinih outfitov.

@LivingZara

S pomočjo Zarinih kosov, ki jih vključujejo v svoje edinstvene outfite, gradijo navdihujoč slog za vse, ki jih sledijo in tako dajejo načine, kako aktualne trende dodamo v svojo garderobo. Neposredni link s profila vodi na Zara Corner Shops rubriko, kjer lahko takoj kupite tisto, kar vam je všeč.

Do zdaj so svoje modne navdihe predstavile Jen Wonders, dvojčici Molly in Reese Blustein, Courtney Trop, Stella Vonsenger in Tylynn Nguyen, ženske s slogom, ki jih želimo posnemati. Kombinacija tega močnega profila ter njihovih lastnih je popolna, saj je korist obojestranska in prav zaradi tega ima ta projekt tudi velik potencial.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam