fbpx

Ljubezenski horoskop za 2019: to bo leto izjemnih dogodkov!

Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Odnosi, Zanimivosti

Tako kot zahodnjaški horoskop, nam srečo v letu 2019 napoveduje tudi kitajski, saj po njegovih zakonitostih februarja vstopamo v leto prašiča, ki vsakih 12 let prinese obilo sreče vsem!

Optimizem je po mnenju astrologov zaščitni znak leta 2019, v katerega smo pravkar vstopili. Če nam prejšnja leta niso bila naklonjena, nas tokrat tako rekoč vse čaka veliko lepše leto. Tako pač je, 19-ica je srečna številka! Najbrž se strinjamo, da je že skrajni čas, da se nam zgodi nekaj lepega in nas slednjič objame sreča?

Enako, kot zahodnjaški horoskop, nam srečo v letu 2019 napoveduje tudi kitajski, saj po njegovih zakonitostih februarja vstopimo v leto prašiča, to pa je znamenje, ki vsakih 12 let prinese obilje sreče vsakomur! Zaradi postavitve planeta Jupitra v znak Leva, ki velja za območje ljubezni, se tako že vezanim kot samskim obeta veliko lepega, novega in vznemirljivega.

Po kitajskem horoskopu vstopamo v leto srečnega pujska

Kaj to konkretno pomeni? Lažje bomo našli sorodno dušo, ali pa, če smo že vezani, uživali srečo in harmonijo z izbranim partnerjem. Leto 2019 je torej leto optimizma, ko nam bo vesolje ves čas dajalo obilo podpore tudi v kriznih dnevih in situacijah. Te se bodo zaradi blagodejnih vplivov planetov srečno končale. Oglejmo si, kaj zvezde na področju ljubezni napovedujejo posameznim astrološkim znamenjem.

# Oven

Letni horoskop za znamenje Ovna v 2019 kaže, da bodo družinski in intimni odnosi zadržani in napeti, vsaj v prvem delu leta. Položaj se lahko izmakne nadzoru, zato pazite, da boste vajeti obdržali v rokah. Sproti rešujte tudi najmanjša nesoglasja v razmerju z ljubljeno osebo in družinskimi člani – v tem primeru se bo vse dobro izteklo. To pomeni, da morate vložiti več truda v odnose in biti odprti ter iskreni v komunikaciji. V drugem delu leta pa bodo intimni odnosi prijetni in harmonični.

# Bik

Čaka vas leto, v katerem boste imeli absolutno podporo najbližjih prijateljev, družine in ljudi, ki jih imate radi. Česa boljšega si skoraj ne morete želeti! Astrologi trdijo, da bike čaka izjemno romantično leto in to velja za vse mesece v letu 2019. Znali boste spregovoriti o stvareh, ki vas težijo, ljudem boste zaupali in se jim odprli. To velja tudi za vašega partnerja, prav iskren pogovor pa bo vajino zvezo letos močno utrdil. Če ste pravkar spoznali nekoga, ki vam je všeč, se ne zaletavajte in tudi v spolnost ne silite prehitro, pač pa osebo najprej dobro spoznajte. Naj se vse odvija lepo počasi. Letos boste med marcem in junijem spoznali nove, zelo dobronamerne prijatelje.

# Dvojčka

Ko gre za odnose z najbližjimi, so Dvojčki pogosto neodločni. Tudi leto 2019 naj ne bo leto velikih odločitev, svetujejo astrologi. Velik del leta boste premišljevali o odnosu s partnerjem (če ste vezani), ter nenehno ‘tehtali’ prednosti in slabosti svojega partnerja. Zvezde kažejo, da boste v prvi polovici leta razmišljali o spremembi dosedanjega načina življenja (in partnerstva), toda tovrstno tuhtanje vam bo povzročalo zgolj stres in ne bo rešilo ničesar. Nasvet za Dvojčke v 2019 se glasi: naučite se bolj ceniti to, kar že imate (in tega ni malo!), saj imate že zdaj super prijatelje, prijetno družino in na splošno dobre odnose z ljudmi. Lažje vam bo, če boste nehali razmišljati o tem, da je trava na drugi strani ograje bolj zelena… ker v resnici – ni!

# Rak

Začetek leta utegne biti v znamenju skušnjav. Odnosi, ki ste jih že poskušali popraviti ali izboljšati, se utegnejo celo še poslabšati in to zgolj zaradi ene napačno izgovorjene besede. V prvih mesecih novega leta se zato zavedajte, da je veliko odvisno od vašega obnašanja. Pazite, kaj govorite, predvsem pa vadite strpnost oziroma potrpežljivost v komunikaciji. Vedite, da nimate vselej avtomatično prav. Vzemite si več časa, da prisluhnete partnerju in poskusite razumeti njegove/njene potrebe. V ljubezen je treba vsakodnevno vlagati in prav to bo vaša ‘lekcija’ v prvem delu leta 2019.

# Lev

Levi so kar pogosto kralji in kraljice drame. Imejte to v mislih, če bo vaša zveza v začetku leta začela iti po zlu. Ni nujno, da ste vi krivi za to, toda težko je iskreno ljubiti druge, če smo preveč obsedeni sami s seboj! Bodite bolj pozorni do vaših ljubljenih in se za spremembo ne obnašajte kot center sveta. Letni horoskop za Leve v 2019 namreč kaže, da drugi ne bodo prav hudo sočustvovali z vami in vašimi težavami in da bo tudi vaša partnerska zveza v prvem delu leta 2019 v krizi. Če želite rešiti težave, se boste morali zanesti izključno nase! Predvsem pa ne delajte iz muhe slona… Rešite težavo, preskočite oviro in pojdite naprej. Če boste spremenili svojo navado, da dramatizirate, vam bodo bližnji spet hitro naklonjeni in vse se bo dobro izteklo.

# Devica

Zvezde napovedujejo, da bi utegnile mnoge Device doživeti razdor ali celo razhod v intimnih odnosih. Potrebovali boste kar nekaj časa, da rešite vajine probleme. Nič se ne bo rešilo samo od sebe. Zato bo leto 2019 idealna priložnost, da delate na odnosih in morda celo poiščete strokovno svetovanje ali se vključite v skupino za samopomoč. Že mesec junij kaže na bistveno izboljšanje na področju odnosov. Prijatelji in družina vam bodo stali ob strani. Če se boste v prvih mesecih bolj posvetili kakovosti odnosov z bližnjimi, se vam bo to že proti koncu leta zelo obrestovalo in nagrade za trud boste še kako opazili.

# Tehtnica

Nova romanca ali strastno razmerje vas dobesedno čaka za vogalom! Preveč strasti racionalne Tehtnice včasih spravi v stanje panike, ampak kar mirno in počasi, predvsem pa ne bodite preveč posesivni, saj ni potrebe po nadzoru ljubljenega. Čeprav se vam obeta, da se boste zaljubili na vrat na nos, to ne pomeni, da drugi osebi ne pustite dihati. Vadite se v zaupanju ljudem, pa ne le v romantičnih odnosih, ampak tudi v vsakodnevnih interakcijah z drugimi osebami. Prevelika nezaupljivost bi se vam utegnila maščevati že poleti. Tako na področju prijateljstva, kot iskanja nove ljubezenske zveze, ostanite odprtega duha in pripravljeni na vse. November in december 2019 bosta vaša najlepša meseca.

# Škorpijon

Škorpijoni, sami veste, da strast in ljubezen niso bili nikoli težava za vas, vedno znova ju najdete. Natanko veste, česa si želite in ponavadi to zlahka dobite. Kar pa vam manjka, je iskreno povezovanje z drugimi ljudmi in druženje s prijatelji, leto 2019 vam tudi v tej smeri na široko odpira vrata! Če ste bolj zaprt tip človeka, boste letos opazili, da partner/ka hrepeni po tem, da bi se ji/mu odprli. Letos boste polni zanosa in ustvarjalne energije. To prenesite še na medčloveške odnose in presenečeni boste, kakšen napredek boste doživeli. Če ste brez partnerja, bodite potrpežljivi, leto 2019 vam pripravlja lepo presenečenje…

# Strelec

Slovijo kot avanturisti, a v resnici zelo cenijo zvestobo. Zato Strelec včasih preizkuša ljudi, ki so mu blizu, da bi ugotovil, kdo je v njegovem ‘plemenu’. Letni horoskop za Strelca v 2019 kaže, da bo to najverjetneje težko leto za družinske in prijateljske odnose. Vsekakor se bo pokazalo, na koga se res lahko zanesete in računate na njegovo pomoč. V letu 2019 boste sicer v odlični formi, zato boste izžarevali vse dobre lastnosti, ki so tipične za vaše znamenje.

# Kozorog

Planet Mars bo vplival na vaše družabno življenje v letu 2019. Ne boste tako družabni, kot ponavadi, včasih se boste celo nalašč osamili. Bližnji bodo kar malce presenečeni nad vašimi občasnimi izbruhi nestrpnosti in pomanjkanjem volje, da bi se družili z njimi. V minulem letu ste porabili preveč energije za napačne ljudi, zato se morate letos osredotočiti na pomembne stvari v svojem življenju in ljudi, ki so za vas resnično nepogrešljivi. Do jeseni boste že vedeli, kam usmeriti energijo in boste uspešno obvladali notranje strahove.

# Vodnar

Pred vami je leto sprememb. Vodnarji se včasih izogibajo intimnim odnosom na dolgi rok, ker se preveč bojijo izgube svoje neodvisnosti. Zaradi gibanja planeta Neptuna pa bo vaša občutljiva narava dobesedno iskala življenjski nauk, kako se občuti pristna povezava z drugim človekom. Vaši odnosi bodo v letu 2019 postali globji in dobili več smisla. Do jeseni boste spoznali nekoga, kateremu bi se lahko dolgoročno zavezali. Ne bojte se novih občutkov.

# Ribi

Kar se tiče družine in prijateljev, je vse v najlepšem redu. Uživali boste v bližini in naklonjenosti, a vseeno še naprej vlagajte trud v medosebne odnose. Julija bi lahko vaša partnerska zveza naletela na ovire, kar bo primerna priložnost za ovrednotenje razmerja. Se v njem dobro počutite? Če je odgovor ne, pretehtajte, kaj v odnosu dajete in kaj dobite nazaj. Vzemite si čas, da spregledate, kje je vir težav in ali so te rešljive. Čeprav se septembra in oktobra napovedujejo težave v zvezi, je nadvse pomembno, da vanjo še naprej vlagate ljubezen, nežnost in zaupanje.

D. S.

Foto: Allure, Popsugar, Astrology, Astrosofa.com, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam