Ljubitelji kave boste nad to mizico povsem navdušeni

10. november 2023

Ljubitelji kave boste nad to mizico povsem navdušeni

10. november 2023
Foto: Instagram @kamberlandcreations

Ljubitelji umetniških del in nenavadnih dizajnerskih kosov boste navdušeni nad nenavadno kavno mizico v obliki skodelice za kavo, ki navdušuje na družbenih omrežjih.

Klubsko mizico je ustvaril ameriški umetnik Kamber Caroll. `The Coffee Table` kakor jo je preprosto poimenoval je edinstven mizica, ki predstavlja idealno kombinacijo funkcionalnosti in estetike na drznejši in kreativni ravni.

Umetnik, ki ustvarja pod imenom Kamberland, se izraža na različne načine in ustvarja tako digitalne kot fizične umetnine. Svojo strast je usmeril v oblikovanje tega nenavadnega umetniškega dela, ki je po njegovih besedah prejel nepričakovano ogromno pozornosti na družbenih omrežjih.

Miza v obliki klasične bele keramične skodelice za kavo z ročajem je v celoti ročno izdelana. Lahko se jo postavi v poslovne prostore in kavarne, primerna pa je tudi za vse velike ljubitelje kave in posebnih dizajnerskih kosov pohištva.

Ta klubska mizica je posebna, saj ima po besedah umetnika vsaka krivulja in vsaka površina svojo zgodbo ter vabi opazovalca, da se potopi globoko v svet domišljije.

Foto: Instagram @kamberlandcreations

Umetniško delo in klubska mizica v enem je na voljo zgolj po prednaročilu in v omejeni izdaji. Zanjo boste morali odšteti slaba dva tisočaka oz. 1900 evrov, če smo povsem natančni, na dom pa jo prejeli po treh do petih tednih.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic