fbpx

Ljubke kopalke za najmlajše

Moda, Novice, Prva stran

Brezčasne in istočasno zelo moderne!

Še eno šolsko leto se približuje koncu, kar pomeni, da bo pred vašimi najmlajšimi kmalu brezskrbno, toplo in dolgo poletje, polno dejavnosti na prostem, veliko smeha in zabave.

Na vrsto bodo prišle tudi počitnice, in da bojo vaši otroci pripravljeni na toplo sezono neutrudnega kopanja v morju ali bazenu, skrbijo številne blagovne znamke, specializirane samo za otroke in otroško poletno modo. Ena od njih je Minnow Swim, kalifornijska blagovna znamka, ki je na modni trg doprinesla ljubke kopalke za otroke.

minnow10

Za Minnow Swim stoji Morgan Smith, mama fantka, ki nikoli ni našla kopalk ki bi ji odgovarjale, po dolžini, kroju, slogu in tako se je rodila ta očarljiva in sodobna modna blagovna znamka. Ponudba Minnow Swima, ki ima svojo spletno trgovino, ima več ključnih slogov kopalk za deklice in fantke, ki jih lahko opišemo kot brezčasne in istočasno zelo moderne.

m1

Klasične modre in bele črte, šarmantni volančki, ki jih lahko najdemo tudi v ponudbi ostalih modnih znamk, so del te ljubke kolekcije. Vsake kopalke iz te male ameriške delavnice so na voljo v različnih velikostih za otroke različne starosti, ki si jih lahko ogledate tukaj.

m3

m4

m5

m6

m7

m8

m9

m10

Foto: Rachel Thurston (Minnow Swim)


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam