fbpx

Ljubljanski modni spektakel – Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana navdušil!

Izbor urednice, Moda, Novice

Več kot 1.500 obiskovalcev na drugem dnevu MBFWLJ

Ljubljana se je z otvoritvijo četrte edicije Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana močno približala zgledom drugih evropskih prestolnic. Vrhunsko modno doživetje, polne tribune, mednarodna zasedba, visoki gostje in modne revije sprejete s ovacijami občinstva so pojmi, s katerimi se povezuje mednarodni premium teden mode MBFWLJ. Peter Movrin, IVANMAN in Natasa Persuh so s svojimi kreacijami razvneli občinstvo in potrdili svoj modni primat. S tem pa tudi zastavili smer aprilske edicije licenčnega tedna mode prestižne avtomobilske znamke. 5. aprila so bile na sporedu Young @ Squat, Julija Kaja Hrovat, prejemnica lanskoletne nagrade Mercedes-Benz Fashion Award, Milica Vukadinović, SUSNYARA, Draž, SOFIA NOGARD, Attelier Terra Urbana, AKULTURA.

Neprecenljivo modno doživetje Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana pa je zagotovo tudi dogodek, ki se je v spomin utrnil nagrajenki Mastercardovi nagradne igre, ki je potekala v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Moodiana.

Zmagovalka je otrvoritveni večer doživela v izjemni družbi umetnikov ličenja MUD, stilistov Mare dresura frizure, neprecenljivi občutek pa je pričal stajling blagovne znamke CLICHÉ ter usnjena torba ikone slovenskega modnega oblikovanja Marjete Grošelj. Gospa Martina Filej si je iz prve vrste ogladala vse tri modne revije, se srečala z modnimi kreatorji in izkusila udobje ter prestiž avtomobilov Mercedes-Benz.

 

Foto: MBFWLJ


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam