Ljudi, ki so rojeni v tem znamenju, vsi obožujejo

12. julij 2024

Ljudi, ki so rojeni v tem znamenju, vsi obožujejo

12. julij 2024

Privlači jih vse, kar bodri duha in ugaja telesu, lahko so asketi ali pa največji hedonisti.

Strelci. Znak sreče, veselja, eksotike, obožuje hrano, pijačo, potovanja, glasbo, bori se proti nepravičnosti in za človekove pravice. Prijateljstvo jim je zelo pomembno, kar bo potrdil vsak, ki ima vsaj enega strelca med svojimi najbližjimi.

Strelcem vlada Jupiter, ki velja za planet sreče. Strelec in Jupiter predstavljata moč, uspeh, užitek, veljata pa tudi za božja ljubljenca. Ko to najmanj pričakuje, se božja roka spusti nad strelca in ga reši vseh nadlog, piše B92.

Foto: Profimedia

Gre za osebe pustolovskega duha, ki nima stalnega naslova. So svetovni popotniki in raziskovalci, zaljubljenci, potopisci, športniki in diplomati. Privlači jih vse, kar dviguje duha in ugaja telesu, lahko so asketi ali največji hedonisti. Imajo velike apetite, toliko se želijo naučiti in poskusiti … Brez premisleka se podajo v ljubezensko avanturo, nevaren športni podvig ali tvegano službo. Po duši so hazarderji.

Včasih so celo preveč komunikativni, po srcu pa pošteni in iskreni, zato mislijo, da so tudi drugi takšni. So radodarni, včasih ekstravagantni, obožujejo razkošje, praznovanja, slovesnosti in družabna srečanja. Želijo biti tam, kjer se kaj dogaja, prvi se bodo javili, ko bo treba kaj poskusiti ali pomagati sočloveku.

Se strinjate z napisanim?

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic