fbpx

Ljudje vstopijo v vaše življenje, da vam pomagajo!

Odnosi, Prva stran

Ko neka oseba vstopi v vaše življenje z razlogom, je običajno zato, da bi vam izpolnila željo.

Ko ugotovite za katero osebo gre, boste vedeli kaj storiti zanjo. Ko neka oseba vstopi v vaše življenje z razlogom, je običajno zato, da bi vam izpolnila željo.

Prišla je, da vam pomaga skozi težave, vam nudi roko in je vaša podpora. Da bi vam pomagala fizično, čustveno in duhovno. Lahko se vam zdi, kot da je bila poslana od višje sile in tudi je. Tu je z razlogom, ker jo vi potrebujete. Včasih te osebe umrejo, včasih nas zapustijo. Včasih vas prisilijo, da se postavite zase.

77

Želja, ki ste jo poslali višji sili, je uslišana in zdaj je čas, da se premaknete naprej. Nekateri ljudje pridejo v vaše življenje samo za kratek čas, ker je za vas prišel čas, da rastete in se učite. Prinašajo vam izkušnje miru ali le smeh. Lahko vas bodo naučili nekaj, česar niste še nikoli naredili. Običajno zagotavljajo neverjetno količino veselja. Verjemite, resnično je. Odnosi za celo življenje vas učijo te življenjske lekcije, stvari, ki jih morate zgraditi, da bi imeli trdne čustvene temelje. Vaša naloga je, da sprejmete lekcijo, ljubite osebo in se spomnite vsega, kar ste se naučili v vseh preteklih in ostalih odnosih ter področjih svojega življenja.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam