fbpx

Madonna priznala: “Kar razstrelila bi Belo hišo!”

Dogodki, Lifestyle, Novice, slider, Znani

Slavna pevka si je pred polmilijonsko množico dala duška z govorom, polnim kletvic.

Protestni pohod žensk v Washingtonu minulo soboto po Trumpovi inavguraciji je s svojim gorečim govorom, polnim kletvic in drugih nedostojnih besed, ‘ukradla’ pevka Madonna. Ta je na shodu, na katerem se je zbralo več sto tisoč protestnikov obeh spolov, zapela svoja dva hita Express Yourself in Human Nature, slednjega je ‘posvetila’ novo izvoljenemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu.

A še pred glasbenim delom si je dala duška z nepozabnim govorom, v katerem ni varčevala z omembo spolnih organov in spolnega občevanja, seveda povezanega z aktualno napovedano Trumpovo politiko.

Ashley Judd: “Nihče nas ne bo grabil za ‘muce’!”

“Zazibali smo se v lažen občutek varnosti in udobja, misleč, da bo na koncu pravica zmagala in da dobro slednjič zmaga nad zlom,”

je Madonna začela svoj govor, ki je požel bučne ovacije.

“No, dobro na teh volitvah ni zmagalo. Toda na koncu bo dobro vseeno prevladalo.”

Madonnino sporočilo novemu ameriškemu predsedniku je bilo kratko in jedrnato:

“Je*i se!”

Skoraj polmilijonski množici na travniku National Mall je pevka posredovala še druge občutke, kot denimo, da naj si ga Trump ‘sam obdela’.

Pohoda v Washingtonu se je udeležila tudi Scarlett Johansson

Veliko bolj sporno pa je bilo pevkino priznanje, da je “res zelo veliko razmišljala o tem, da bi kar razstrelila Belo hišo”. Vseeno je potem bolj trezno dodala, da “seveda ve, da to ne bi ničesar spremenilo”.

Feministka, ki je podpirala Hillary

“Da, besna sem, popolnoma sem iz sebe,”

je povedala slavna pevka, ki je znana ne le po provokacijah in opolzkih gibih na odru ter spolno obarvanih besedilih, ampak tudi po svojem političnem aktivizmu. Madonna, ki redko varčuje z ostrim jezikom, je namreč prepričana feministka, liberalka in naklonjena demokratom, med predsedniško kampanjo pa je podpirala Hillary Clinton, tako kot še kopica znanih pevcev in filmskih igralcev iz Hollywooda. Madonna je svoj govor zaključila z zaklinjanjem, ki ga je hitro povzela velikanska množica: “Izbiramo ljubezen!”

Jake Gyllenhaal je proti Trumpovi politiki

Hollywood ni naklonjen Trumpu

Med vidnejšimi protestniki na shodu so bili še režiser Michael Moore, igralka Ashley Judd (ki je na odru zapela pesem ‘I Am a Nasty Woman’), v skoraj ravno tako sočnem govoru, kot ga je imela Madonna, pa je zagotovila, “da njih že ne bo nihče grabil za muce” (kar je sicer med volilno kampanjo izrekel Trump).

Alicia Keys

Na shodu je pela tudi Alicia Keys, med množico pa smo lahko med številnimi znanimi obrazi opazili še igralca Jakea Gyllenhaala, Scarlett Johansson in pevki Miley Cyrus ter Katy Perry. No, novi predsednik Trump je protestnikom in ogorčenim zvezdnikom po končanem pohodu v sebi lastnem slogu na Twitterju zabrusil:

“Pa saj smo imeli volitve. Le zakaj ti ljudje niso šli volit?”

 

Foto: Pinterest, CNN


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam