fbpx

Make-up trendi: dm look

PR novica

Make up artist Empera je na obrazu supermodela Slovenije 2010 Anele Šabanagić in na obrazu miss Slovenije 2012 Nives Orešnik, predstavil 4 modne looke.

dm look vam prinaša nove jesenske trende ličenja! Make up artist Empera je na obrazu supermodela Slovenije 2010 Anele Šabanagić in na obrazu miss Slovenije 2012 Nives Orešnik, predstavil 4 modne looke.

vsi-lookiLeto 2013 je zaznamovano s smaragdno zeleno, živahno barvo, ki je hkrati elegantna in nosljiva. Opečnato rdeča v kombinaciji z bronz senčenjem velja za najnovejši trend. Romantična kombinacija nežne roza in močno vijolične vas bo prav tako navdušila. New York Fashion Week je v letošnjo jesen uvrstil tudi obvezno uporabo črnega črtala za oči. V kolikor ne prisegate na drznost in opaznost, naravni look v rjavo zlatih odtenkih še vedno ostaja odlična izbira za dnevne in večerne priložnosti. Kot pravi Empera, priznan make up artist z več kot 18-letnimi izkušnjami na področju ličenja, “Živimo v svetu mavrice in prav je tako! Barvi spekter je res velik in zakaj se omejevati samo na eno barvo.” Vodja marketinga dm-a Urša Trpin o projektu: “Vsem ženskam želimo približati zakonitosti modnega ličenja. Izdelali smo poseben dm look DVD, s katerim bo ličenje postalo enostavno in zabavno. Izjemen videz boste lahko dosegle tudi s pomočjo vizažistk, ki vas bodo v številnih prodajalnah dm v mesecu oktobru naličile po najnovejših trendih. Izkoristite še ugodno ponudbo dekorativne kozmetike v času od 25. 9 do 8.10. in druga make-up presenečenja.”

Anela-1 Anela-2
Nives-1 Nives-2

Prepustite se jesenskim trendom, s katerimi boste privabljale poglede ter se počutile kot prave modne dive.

Več na www.dm-drogeriemarkt.si.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam