fbpx

Malo zabave: Tako bi bili videti najmlajši člani kraljeve družine čez 20 let!

Znani

Charlotte bo prava lepotička!

Mnoge od nas zanima, kaj nas čaka v prihodnosti. Ko fantaziramo o svojih otrocih ali jih opazujemo med odraščanjem, se pogosto sprašujemo, kako bodo videti, ko odrastejo.

Na spletu so na voljo številne aplikacije, kako bomo videti čez 10, 20 ali 30 let. Pogosto so te simulacije zelo umetne in nesorazmerne.

Eno izmed takih predvidevanj je objavila tudi kozmetična znamka Cosmetify, ki je z računalniško simulacijo razkrila, kako naj bi bili videti najmlajši člani britanske kraljeve družine, George, Charlotte, Louis in Archie. Ne glede na to, ali se bodo njihove napovedi uresničile ali ne, bo trajalo nekaj časa, tako pa naj bi bil njihov videz čez 20 let.

Princ George

Po predvidevanju bo takrat britanski prestolonaslednik star 27 let. Po očetu naj bi podedoval svetle lase, markantnemu videzu pa naj bi botroval prodoren pogled in izrazita čeljust.

Princesa Charlotte

Princesa Charlotte se v javnosti pogosto pokaže, da je prava upornica. Spomnimo se, ko bi morala v slovo pomahati množici, pa je raje pokazala jezik in tako pokazala, da je kljub modri krvi in strogi vzgoji, pravzaprav še vedno razigran otrok. In prav kot upornico so si jo zamislili ustvarjalci programa. Pri 25. letih naj bi nosila črno paževsko frizuro, močna ličila ter temna oblačila.

Princ Louis

Čeprav mnogi verjamejo, da je najmlajši sin kate in Williama kopija svoje mame, bo, sodeč po projekcijah, bolj podoben očetu. Tako kot njegov starejši brat, bo imel svetle lase, toda za razliko od Georgea, bo njegov obraz bolj okrogel.

Archie Mountbatten-Windsor

Najmlajši član kraljeve družine, 10-mesečni Archie naj bi bil prava mešanica staršev Meghan in Harryja. Predvideva se, da bo po očetu podedoval barvo las, po mami pa obliko oči. Prav tako kot mamo, naj bi mu obraz krasile pege. Na portretu je prikazan v veliko bolj sproščenih oblačilih, kot njegovi bratranci in sestrična, saj bo Archie odraščal veliko bolj svobodno kot pa njegovi sorodniki.

Foto: APP, Cosmetify


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam