fbpx

Mama Luke Dončića ponovno »ukradla šov«

Znani

Američani so preprosto nori na Mirjam Poterbin …

Luka Dončić je sinoči postal prejemnik prestižnega priznanja “rookie of the year” oziroma novinec leta, zasluženo je bil okronan za najboljšega novinca NBA sezone 2018/2019. V kratkem zahvalnem govoru je 20-letni košarkar Dallasa najprej čestital tekmecem in pohvalil celotno generacijo novincev, kateri napoveduje svetlo prihodnost, ter se zahvalil družini, dekletu in agentu.

Američani pa seveda niso izpustili njegove mame Mirjam Poterbin, ki je blestela v dolgi oprijeti modri obleki, z razpuščenimi lasmi in prekrasnim nasmehom. Na Twitterju so se vrstili komentarji v stilu, da je Luka res novinec leta, a da je šov ponovno ukradla njegova mama.

Na posnetku ob razglasitvi, na katerem Luka najprej pritisne poljubček svojemu dekletu Animariji Goltes, ki je ta večer blestela v črni opravi, nato pa še svoji mami, so celo izvedli “anketo” z naslovom: “Lukovo dekle proti mami, katera vas je osvojila?” Obe dekleti sta namreč ta večer blesteli, Luko pa je na podelitvi spremljala tudi njegova babica.

@mirjampotrebin

Uporabniki Twitterja so sicer priznali, da sta obe dekleti vroči, a da jih je še posebej očarala prav Mirjam. 

Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram, Twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam