fbpx

Manekenka priznala, kako so v resnici videti ‘popolna’ stegna

Fit, Lepota, Lifestyle, Nega telesa, Prva stran, Tuja scena

Nauk zgodbe, ki jo je delila Instagram zvezdnica? Manj se sekirajte zaradi svoje postave in raje uživajte na poletnem dopustu…

Prihaja čas v letu, ko bo marsikatera med nami Instagram profil ‘obogatila’ s fotografijami svojega telesa v bikiniju. Tiste dovolj samozavestne se bodo slikale v celoti, druge pa objavljale predvsem zadnja leta tako priljubljene ‘hrenovke’. Seveda nimamo v mislih pravih hrenovk, ampak ženska stegna, ki zaradi vitkosti spominjajo na par hrenovk.

Imre Çeçen, znana blogerka in ‘instagram manekenka’, ki ji sledi krepko več kot četrt milijona ljudi, je na svojem profilu pokazala, kakšna so ženska stegna v resnici videti z dveh vidikov: na eni so videti suha, kot par popolnih hrenovk, na drugi pa so videti že skoraj zavaljena oziroma bolj brezoblična.

Toda na delu tokrat ni obdelava fotografij. Punca je preprosto objavila dva posnetka, ko sedi ob bazenu, le da na enem pazi na svoje telo in telesno držo, torej trebuh je potegnila noter in ga s pomočjo mišic ‘zravnala’ ter stegna odmaknila od podlage, na drugi pa je ‘razpuščena’, taka, kot je telo videti, ko ga ne nadzorujemo in nismo pozorni na držo.

“Ali se še katera spopada s težavo, da so noge videti popolno, ko stojite, tisti trenutek, ko se usedete, pa so videti stegna kot dva hloda?” je vprašala svoje sledilce na Instagramu. “Zakaj se ti dve palčki spremenita v obseg Teksasa tisti trenutek, ko se usedemo? Zato, ker je to povsem normalno! Če so stegna pritisnjena ob podlago, se pač po površini razširijo! To pa ne pomeni, da ste debele.”

Dodala je, da se je dodobra pretegnila za te fotografije in jo zaradi napenjanja bolijo vse mišice. “Ustvariti to vrzel med nogama in dati videz suhljatih nog je bilo res naporno, za povrh sem med vsem tem afnanjem skoraj padla v bazen,” je šaljivo dopisala.”To je resnica o ‘hrenovka’ stegnih in povem vam, da bi raje videla, da so moja stegna lepo debela in zraven jedla čisto pravi hot-dog.”

Tako je povedala lepa Imre, ki, po posnetkih sodeč, nadvse pridno telovadi ter hodi na fitnes in vzdržuje lepo postavo. A kljub temu so lahko njena stegna in postava, odvisno od kota posnetka, videti zavaljeno, zato vam prikupna temnolaska polaga na srce: “Na dopustu raje bolj uživajte in se manj obremenjujte s tem, kako ste videti!”

 

Foto: YouTube, Mulpix, Imrececen.com, Popusgar

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam