fbpx

Manekenka priznala: Mislila sem, da umiram … Panične napade imam od otroštva!

Znani

Kendall Jenner odkrito spregovorila o svojih duševnih težavah, ki jo spremljajo že od zgodnje mladosti.

Britanska kraljeva družina ni edina, ki je javno spregovorila o duševnem stresu in zdravju za čas pandemije koronavirusa. Manekenka Kendall Jenner je v ekskluzivnemu intervjuju, ki ga je dala za oddajo Good Morning, America, poskušala s svojo lastno izkušnjo ozavestiti ljudi, kako pomembno je duševno zdravje nasploh, še posebej pa v teh težkih časih.

Kendall je zelo odkriti priznala, da se bori z anksioznostjo že od malega in da so panični napadi postali del vsakdanjika, s katerimi se včasih zelo težko spopada.

Po njenih besedah, ji najbolj pomaga podpora mame Kris Jenner ter celotne družine, ki ji stoji ob strani.

»Bila sem zelo, zelo mlada in spomnim se, da nisem mogla dihati, vrtelo se mi je v glavi in panično sem stekla k mami in jo prosila za pomoč. Bila sem zelo prestrašena, saj sem mislila, da sem zbolela. Mama me je peljala k različnim zdravnikom, ki so ugotovili, da fizično z mano ni nič narobe. Nikoli mi ni nihče rekel, da boleham zaradi anksioznosti in paničnih napadov. Šele pred tremi leti, ko so napadi postali res grozljivi in so celo ogrožali moje življenje, so mi strokovnjaki povedali, zaradi česa boleham in od takrat mi je vse jasno,«

je povedala Kendall.

Celoten intervju si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam