Martha Stewart: “Fantastično je biti seks simbol pri 81. letih”

04. maj 2023

Martha Stewart: “Fantastično je biti seks simbol pri 81. letih”

04. maj 2023

Navkljub svoji starosti pravi, da se nima časa ustaviti. 

Uspešna poslovna ženska in medijska osebnost, ki je v svoji bogati karieri delala kot manekenka, borzna posrednica, s svojem partnerjem je vodila catering podjetje, izdala je številne zelo uspešne zbirke receptov ter svojo revijo, s svojimi kuharskimi šovi se je uveljavila pred televizijskmi ekrani, odprla pa je tudi svoje restavracije.

Danes je Martha Stewart stara 81 let, toda njen tempo življenja se še ni upočasnil, prav tako pa izgleda nadvse energično in mladostno. 

Foto: Instagram

“Za lep videz se je treba le malo potruditi”

Milijonarka pravi, da je skrivnost njenega mladostnega videza v hrani, gibanju ter v negi kože. Čeprav ne sledi nobeni dieti, je vseeno pozorna na to, kaj jé. Njena hrana je organska, trikrat na teden se loti tudi pilatesa s svojim trenerjem, posledično pa se ne boji pokazati svojih nog v mladostnih modnih opravah. Občasno si privošči tudi masažo in kiropraktika. 

“Če jo dobro negujete, lahko imate zelo lepo kožo. Za to ni treba plačati celega premoženja, ampak se je treba le potruditi,”

pravi, čeprav dodaja, da so njeni najljubši serumi in produkti precej dragi, toda učinkujejo, dodaja. 

Foto: Instagram @marthastewart48

Stewart pravi, da se zaveda svojega uspeha in videza ter da ji zavedanje, da je postala stalnica na spletu, tudi med mladimi, ki jo pri 81. letih še vedno označujejo za seks simbol, razveseljuje.

“Pravzaprav je to dober zgled za druge. Sem učiteljica. Trudim se druge naučiti, da si lahko videti odlično. Nobenega razloga ni, da bi se morali začeti sesedati vase.”

Martha Stewart

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic