fbpx

Massimo Dutti za jesen predstavlja najlepšo omejeno kolekcijo!

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, slider, Ženska moda

Po mnenju mnogih modnih urednikov gre za najlepšo omejeno kolekcijo v srednjecenovni ponudbi oblačil ter modnih dodatkov.

Vedno je zanimivo spremljati, kaj nam za prihodnjo sezono pripravljajo posamezne modne hiše, v primeru določenih blagovnih znamk pa nas dobesedno zajame navdušenje. Take občutke imamo tudi tokrat, ko smo si ogledali ‘limited edition’ oziroma omejeno kolekcijo oblačil za jesen/zimo 2017-18, ki so jo pripravili pri Massimo Duttiju.

Kar nekaj žensk poznam, ki se po rešitev, ko je potrebno zgraditi elegatno-posloven slog oblačenja, najprej obrnejo k tej znamki. Med njimi sem tudi sama,  lahko potrdim, da so kosi oblačil izpred kar nekaj let še vedno videti brezčasni, trendovski, elegantni in kot novi kljub nošenju. To zagotovo velja za moj prehodni plašč, uporaben še v pozni jeseni, pa tudi za vse tiste drage puloverje iz svile in kašmirja, ki sem jih prizadevno poiskala tudi na razprodajah – še zdaj so videti ‘večni’ in kot nedotaknjeni.

Nekaj je očitno na tej znamki, ki zares skrbno in samo malenkostno spreminja trende, obenem pa je sposobna zapihati na dušo toliko uporabnicam. Še zdaleč ni med najcenejšimi, a za plačilo, ki ga zahteva, zna tudi ogromno ponuditi nazaj.

Že običajna jesensko-zimska kolekcija, ki prihaja v trgovine, je mnoge navdušila (klik tukaj), toda omejena kolekcija, ki se bo, tako se zdi, prodajala predvsem po spletu, je resnično presegla vsa pričakovanja.

Mnogi modni uredniki so ji zato že zapeli hvalo in jo soglasno razglasili za najlepšo omejeno kolekcijo v srednjecenovni ponudbi modnih oblačil ter modnih dodatkov. Ne bi se mogli bolj strinjati.

Nadvse ženstvene bluze iz vrhunskih materialov z romantičnim slogom in pentljami, široke hlače, primerne za še tako zahteven sestanek, elegantni modni dodatki, ki jim je že vnaprej videti, da bodo zdržali vsaj naslednjih 8 sezon, prelepi in posebni plašči, krojeni na ravno prav avatgarden način… da, tudi sama sem se v trenutku ogrela za to omejeno izdajo, ki pa bo dostopna samo na spletu v on-line trgovinah Massimo Dutti.

Čudovite, elegantne večerne obleke, božanski kombinezoni v črnem semišu, svilene in staenaste srajce… razkošne pletenine v intenzivnih barvah… Vsaka podrobnost na oblačilih in modnih dodatkih je skrbno premišljena. Gre za zares posebno in lepo kolekcijo, katere lastnost je seveda tudi ta, da ko je enkrat razprodana, ni več vrnitve nazaj – kvote so omejene.

Gre torej za kose garderobe, ki jo lahko imate, v kolikor ste za kakovost pripravljeni plačati malenkostno več, a prepričana sem, da nakupa niti čez deset let ne boste obžalovali; v celoti pa si lahko ogledato omejeno jesensko kolekcijo oblačil Massimo Dutti tukaj.

 

Foto: Journal.hr, Massimo Dutti, Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam