fbpx

Megan Markle in princ Harry sta zaključila z dopustom!

Znani

Princ Harry in Meghan Makle sta, kot kaže, zaključila 6-tedenski dopust in se vrnila nazaj k kraljevim dolžnostim.

Vojvodski par Sussex še vedno ostaja onkraj luže, kjer bosta danes obiskala visoko predstavnico Združenega kraljestva v Kanadi, Janice Charette ter se ji zahvalila za topel sprejem in pomoč med njunim obiskom države.

Po srečanju bosta obiskala še kanadsko galerijo ter se srečala z različnimi predstavniki, ki delujejo na povezovanju teh dveh držav.

Harry in Meghan sta Kanado nazadnje obiskala leta 2019, ki je bil tudi eden izmed njenih zadnjih uradnih obiskov pred rojstvom sina Archieja maja 2019.

Sussexa sta uživala v 6-tedenskem oddihu skupaj s 7-mesečnim sinom. Par je na novoletni večer objavil Harryjevo fotografijo z Archiejem, kot del pregleda za leto 2019.

Harry in Meghan sta tudi presenetila par med pohodom v naravni park Vancouver’s Island Horth Hill, saj sta se ponudila, da ju bosta fotografirala, medtem, ko se je par predhodno mučil s selfie stick palico.

Vojvodski par Sussex je bil zadnjič viden v javnosti meseca novembra, ko sta se z  drugimi člani kraljeve družine udeležila slovesnosti ob Dnevu spomina.

Foto: Getty, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam