fbpx

Meghan in Harry: »Obnašata se kot dva razvajena smrkavca!«

Znani

Biografinja princa Harryja, Angela Levin, trdi, da je vojvoda neprepoznaven.

Kraljeva biografinja Angela Levin je javno kritizirala, kako sta 35-letni princ Harry in 38-letna žena Meghan odstopila od uradnih dolžnosti ter dodaja, da Harryja komajda prepozna.

»Njuna izbira prednostnih nalog se zdi bolj podobna obnašanju razvajenih in kljubovalnih najstnikov, kot pa dveh odraslih v poznih tridesetih letih,«

je dejala za revijo Tatler.

»Opazujem Harryja, ki je videti zelo zagrenjen, videti je, da je zelo pod stresom. Čeprav ga komaj prepoznam, še vedno verjamem, da se mu v duši trga, saj je zapustil svojo družino, državo in vojaško kariero.«

Biografinja princa Harryja se je spomnila tudi leta, ki ga je preživela z njim, ko se je pripravljala na njegovo biografijo.

Za Meghan je povedala, da je bila (takrat še »sveža« zaročenka) zelo karizmatična, intuitivna, duhovita, vendar pa zelo nemirna in težavna. Harry ji je povedal, da je nekdanja igralka v seriji Suits razumela, kakšno vlogo bo morala igrati kot vidna članica kraljeve družine.

Vendar pa je Angela dodala:

»Zelo je žalostno, ker je resnica ta, da je njuno obnašanje z vsakim tednom bolj sebično.«

Par, ki naj bi trenutno z desetmesečnim sinom Archiejem živel v Malibuju, je v zadnji objavi na Instagramovem profilu @SussexRoyal zapisal, da bo nadaljeval z dobrodelnim delom v zakulisju in da se trenutno osredotočata na »novo poglavje«, kako lahko največ doprineseta k boljši družbi.

Foto: Getty, AP, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam