fbpx

Meghan in Harry zaprla Instagramov profil: To sta zapisala!

Znani

Vojvoda in vojvodinja Sussex sta na predzadnji »delovni« dan kot člana kraljeve družine objavila, da zapirata svoj, zelo priljubljeni, Instagramov profil SussexRoyal.

Vojvoda in vojvodinja Sussex sta na predzadnji »delovni« dan kot člana kraljeve družine objavila, da zapirata svoj, zelo priljubljeni, Instagramov profil SussexRoyal.

V zadnji objavi sta potrdila, da tega profila ne bosta več uporabljala za objavljanje novic o svojem dobrodelnem delu in projektih.

»V tem trenutku je najpomembnejše zdravje in dobro počutje vseh po svetu ter iskanje rešitev za številna vprašanja, ki so se pojavila kot posledica te pandemije,«

sta zapisala.

»Ko najdemo vlogo, ki jo moramo odigrati v tem globalnem spreminjanju navad, se osredotočava na novo poglavje, kako bi lahko kar najbolje k temu prispevala. Čeprav naju ne boste našli več tu, se najino delo nadaljuje,«

ter se preprosto podpisala Harry in Meghan.

Za kmalu po tem, ko je v javnosti odjeknila novica, da se Sussexa poslavljata od uradnih kraljevih dolžnosti, je bilo jasno, da ne bosta več upravičena do naziva kraljeva visokost, ampak bosta znana »le« kot vojvoda in vojvodinja Sussex.

Naknadno pa je iz kraljeve palače prišla še novica, da Harry in Meghan ne bosta smela za oglaševalske ali komunikacijske namene uporabljati besede kraljevski, zato sta morala, med drugim, ukiniti tudi ta zelo priljubljen Instagramov profil.

Foto: Getty, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam