fbpx

Meghan in princ Harry sta dobila srh zbujajoči voščeni lutki!

Znani

Tisti, ki so ju videli, se enoglasno strinjajo, da sta lutki, ki vojvodinjo suseško in njenega moža ‘posnemajo’ v resničnem življenju, videti – srhljivo…

V znanem berlinskem muzeju voščenih lutk Madame Tussauds so v teh dneh predstavili novi voščeni lutki princa Harryja in njegove soproge Meghan Markle. Toda s preobratom, ki ga sploh ne bi pričakovali!

Tokrat namreč v resnici ni šlo za lutki, ampak za pravi, resnični osebi, ki sta na obrazu nosili voščeni maski (ti sta posnetka obrazov slavnega para z britanskega kraljevega dvora) in sta bili oblečeni v božična puloverja.

Razen v muzeju je živi par z voščenima maskama poziral tudi na berlinskih ulicah in na mestnem božičnem sejmu ‘nakupoval’ ter šokiral mimoidoče. Slednji so se kar soglasno strinjali, da jim je sicer neškodljivi prizor po telesu pognal kurjo polt. Morda že zaradi samega dejstva, da glavi in telesi hodečih ‘lutk’ nista bili sorazmerni oziroma proporcionalni. 

Poleg tega je bil ‘voščeni Harry’ videti vsaj za desetletje starejši od svojega pravega prinčevskega ‘originala’, medtem ko je imela ‘voščena Meghan’ kar nekam čudno in skorajda vesoljsko obliko glave.

Vsaj tako so se razpisali svetovni mediji o ‘katastrofalnem poskusu oglaševalske samopromocije’ berlinskega muzeja in dodali, da je bil ‘voščeni par’ dobesedno srhljiva kopija v resničnem življenju sicer zelo privlačnega mladega para. Princ Harry in vojvodinja suseška do zdaj še nista komentirala poteze berlinske ustanove. Mogoče je njun molk bolj pomenljiv od vsake pripombe?

D. S.

Foto: Yahoo, Flipboard, Standard.co.uk


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam