fbpx

Meghan in princ Harry sta zapustila Kanado in odšla v …

Znani

Kanado sta zapustila z zasebnim letalom pred zaprtjem letališč.

Vir je za medije potrdil novico, da sta princ Harry in Meghan Markle zapustila začasno domovanje v Vancouvru – kjer sta živela skupaj z malim Archijem že od konca lanskega leta, in se preselila v sončno Kalifornijo.

Revija People, da je družina nastanjena v odmaknjenem naselju v Los Angelesu, in zaradi pandemije večina časa preživijo v hiši.

V zadnjih tednih so krožile novice, da se par pripravlja na selitev v Meghanino rojstno mesto, vendar ni novice nihče od vpletenih potrdil, vključno s kraljevo palačo.

Novica o selitvi ne pomeni samo, da bi bili tako Sussexi bližje Meghanini mami Dorii Ragland, ampak tudi njenemu ožjemu krogu prijateljev, agentov in PR agenciji, ki bo skrbela za prihodnjo kariero nekdanjega kraljevega para.

Na premieri Levjega kralja, je Harry pri šefu studia Disney “lobiral” za Meghanino službo.

Meghan je tudi uradno objavila novico, da je dobila prvo službo, po tem, ko je bila zaradi poroke, prisiljena zaključiti igralsko kariero.

Meghan je posodila svoj glas za prihajajoč Disneyjev dokumentarni film Elephants (Sloni), ki bo predvajan 3. aprila.

Ves honorar, ki ga je Meghan dobila, bo nakazan dobrodelni organizaciji Elephants Without Borders, ki se ukvarja z ohranjevanjem divjine in naravnih virov.

Foto: Getty, AP, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam