fbpx

Meghan Markle ima preprost trik za polnejše ustnice!

Lepota

Vojvodinja suseška ima v rokavu kar nekaj lepotnih trikov, ki jih lahko preizkusite tudi same!

Potem, ko je nedavno tega naredila zgolj subtilno spremembo pričeske, da bi svojim že tako gostim lasem dodala še malce volumna, je Meghan Markle razkrila radovednežem še en lepotni trik, ki ga vsakodnevno uporablja pri ličenju.

Kot ste tudi sami najbrž že opazili, Meghan ponavadi nanese na oči črn tuš oziroma eyeliner za veke ter maskaro, na obraz si da zelo lahkoten tekoči puder, ki deluje, kot bi bila koža gola, precej diskretno ličenje pa zaključi z bronzerjem za ličnice in šminko za usta v ‘nude’ kožnem odtenku.

Meghan je pred kratkim rahlo spremenila pričesko

Da so njene ustnice po ličenju videti večje in polnejše, pa Meghan uporabi tudi obarvan svinčnik za ustnice, s katerim jih obrobi. Pri tem uporabi za en odtenek temnejši svinčnik, kot je barva šminke in nežno poudari t.i. ‘Kupidov lok’ na ustnicah. Da je videz čim bolj naraven, Meghan doseže tako, da obrobo s pomočjo prsta nalahno ‘zlije’ z nanešeno šminko.

Znana vizažistka Nikki Wolff k Meghaninemu slogu ličenja tudi sama dodaja, da je skrvinost naravnega povečanja ustnic brez pomoči kozmetičnih polnil točno ta, ki ga uporablja vojvodinja, pri tem pa morajo biti ženske pozorne, da vedo, kje obrobo ustnic začrtati in da pri tem ne pretiravajo.

Nikki svetuje, naj z orisovanjem s pomočjo barvice začnemo na sredini zgornje ustnice (Kupidov lok) in to čim bliže svoji naravni liniji ustnic. Če želimo bolj intenziven rezultat, pa lahko obrobo okrepimo s še enim dodatnim nanosom istega svinčnika za ustnice.

 

D. S.

Foto: Popsugar, Index.hr, B, E! Online


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam