fbpx

Meghan Markle in princ Harry krstila malega Archieja Harrisona natanko dva meseca po rojstvu

Znani

Krstni botri so ostali skrivnost.

V zasebni kraljičini kapeli v dvorcu Windsor, natanko dva meseca po rojstvu, je Archie Harrison, prvorojenec vojvodskega para Sussex, včeraj prejel krstni zakrament. Archieja Harrisona je krstil canterburryjski nadškof Justin Welby, na dogodku pa je bilo prisotnih le 25 gostov, največ seveda članov kraljeve družine in krstni botri.

Prav v tej kapeli je zakramente pred poroko prejela tudi Meghan Markle. S princem Harryjem sta po krstu objavila dve uradni fotografiji, ki ju je posnel Chris Allerton.

Meghan je za to priložnost oblekla čudovito belo Diorjevo obleko in prav to barvo je izbrala tudi za prvo predstavitev Archieja po rojstvu.

Mlada starša in krstni botri so želeli, da njihova imena ostanejo tajna, ugiba pa se, da so med botri Barack in Michelle Obama in zakonca Clooney.

Krsta seveda ni zamudil princ Charles in Camilla ter princ William in njegova Kate Midleton, manjkala pa ni niti mama Meghan Markle, Doria Ragland ter sestri pokojne princese Diane, ladz Jane Fellowes in Ladz Sarah McCorquodal.

Z vabilom na krst je princ Harry obudil spomin na svojo mamo, kar njegov starejši brat nikoli ni storil.

Kraljica na krstu svojega osmega pravnuka ni prisostvovala, saj je imela že v naprej dogovorjene obvezosti. Ob prihodu v dvorec Windsor smo opazili tudi Tiggy Legge-Bourke, varuška obeh princev, zato ne bi bili presenečeni, če ne bi bila prav ona ena izmed skrivnih botric malega Archieja.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam