fbpx

Meghan Markle in princ Harry tožita britanske medije

Znani

Princ Harry je včeraj v čustveni uradni izjavi izrazil zaskrbljenost, da je njegova žena Meghan žrtev istih močnih sil, s katerimi se je spopadala princesa Diana.

Britanske medije je vojvoda Sussex obtožil nasilništva in neusmiljene propagande.

V dolgi osebni izjavi, ki je objavljena na njuni uradni spletni strani, se je Harry skliceval na princeso Diano ter zapisal, da je njegov najgloblji strah njegova žena, ki je postala žrtev istih močnih sil, s katerimi se je soočila njegova mati.

»Žal je moja žena postala ena izmed zadnjih žrtev britanskega tiska, ki plačuje kampanje proti posameznikom, brez pomislekov o posledicah – neusmiljena kampanja, ki se je stopnjevala v zadnjem letu, v vsej nosečnosti in po rojstvu najinega novorojenega sina.«

»Moj največji strah je, da se zgodovina ponavlja. Videl sem, kaj se zgodi, ko nekdo, ki ga imam rad, pride do te stopnje, da ga ne odobravajo ali gledajo kot resnično osebo. Izgubil sem mamo in zdaj gledam ženo, kako pada v kremplje istih močnih sil.«

Harryjev zapis je bil objavljen ravno v času, ko je kraljevi par sporočil, da se odločil za tožbo medija Mail on Sunday, ki je objavila pismo Meghan Markle svojemu odtujenemu očetu Thomasu Marklu.

Foto: EPA, Getty, Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam