fbpx

Meghan Markle: »Lepo je priti nazaj!«

Znani

Vojvodski par je kljub močnemu dežju pričakalo 50 ljudi, med katerimi so se slišali tudi glasni BOOO

Meghan Markle in princ Harry sta se včeraj zvečer udeležila dogodka Endeavour Fund Awards at Mansion House v Londonu. To je bil prvi skupni javni nastop, odkar sta januarja napovedala izstop iz kraljeve družine.

Pred Mansion House, kjer je dogodek potekal, se je kljub močnemu dežju zbralo 50 ljudi, ki so z vzklikanjem pozdravili (zaenkrat še) vidna člana kraljeve družine. Med vzkliki pa se je slišalo tudi glasne protestne krike.

Meghan je za to priložnost oblekla čudovito turkizno obleko angleške oblikovalke Victorie Beckham, medtem ko je Harry nosil temnomodro obleko s kravato.

Vojvodinja je v kratkem nagovoru dejala, da je lepo priti nazaj, da se je lahko pridružila soprogu in prisostvovala temu navdihujočemu dogodku.

Vse oči so bile seveda uprte v 38-letno Meghan, ki jo v Veliki Britaniji niso videli vse od januarja, ko sta s Harryjem napovedala slovo od uradnih kraljevih dolžnosti, s katerim sta tako razburila samo kraljico, kot tudi celo britansko javnost.

»Ko sva v Kanadi gledala video posnetke nominirancev, sva imela v mislih občutek: »Kako se boste odločili? No, midva sva se odločila po najboljših možnostih.«

Uradni izstop kraljevega para bo nastopil 31. marca letos.

Foto: The Sun, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam