fbpx

Meghan Markle – nezaželena gostja

Znani

Ta njena muha je ujezila Harryjeve prijatelje.

Prijatelji princa Harryja njegove žene Meghan ne vabijo več na zabave z večerjo, odkar je na eni izmed njih povzročila “špetir”. Videti je, da parček težko zdrži drug brez drugega celo med večerjo in s tem ignorirata pravila, ki so že utečena tradicija, poroča Mail Online. Harryjevi prijatelji naj bi ob ameriških navadah njegove soproge že pošteno zavijali z očmi. 

Meghan je očitno na eni izmed svečanih večerij želela sedeti ob možu, s čimer je prekršila vsaj dve pravili. Prvo je, da pari na tovrstnih večerjah nikoli ne sedijo skupaj, drugo pa, da spoštuješ sedežni red in se usedeš, kjer je točno določeno. Poleg tega so angleški gostitelji tudi zelo občutljivi na jezik med večerjo. Govor namreč ne sme spominjati na ameriško angleščino, saj pogovorni jezik na tovrstnih dogodkih ni zaželen. 

To pa ni prvič, da je Meghan prekršila protokol. Zelo očitno je to storila nedavno, ko je prišla na Wimbledon podpret svojo najboljšo prijateljico, teniško igralko Sereno Williams. Za ta dogodek si je namreč nadela kavbojke, kar pa ni v skladu s pravili kraljeve tribune, na kateri je sedela, in pravili, ki veljajo na zasebnem območju, ki je dostopen le članom tega elitnega teniškega kluba.

Vir: zurnal24.si

Foto: A.P.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam