fbpx

Meghan Markle objavila video za svojo kolekcijo oblačil

Znani

Nekdanja igralka in lifestyle blogerka, danes pa vojvodinja Sussex, Meghan Markle, ki se je pred kratkim preskusila tudi kot gostujoča urednica britanskega Voguea, je konec julija razkrila, da bo postala modna oblikovalka.

Na uradnem Instagramovem profilu, ki ga imata s princem Harryjem, je bil včeraj objavljen video posnetek, v katerem smo lahko pokukali v njeno linijo oblačil.

Obleke so nastale v sklopu humanitarnega projekta Smart Work, katere pokroviteljica je Meghan, ki pomagajo gibalno oviranim in nezaposlenim ženskam poiskati zaposlitev, zato so tudi vsa oblačila iz kolekcije poslovna.

Kosi se bodo prodajali v trgovinah, s katerimi društvo sodeluje, med njimi sta tudi znana Marks & Spencer in John Lewis. Prodaja bo potekala po načelu eden za enega, oziroma za vsak kupljeni kos, bo en kos podarjen varovankam društva.

V video posnetku, ki je objavljen na Instagram Story, je Meghan presenetila s svojim prihodom na snemanje v Londonu.

Za to priložnost je oblekla ležerno modro belo oversized srajco znamke Frank & Elieen, skinny jeans ter salonarje v nude barvi, lase pa je imela razpuščene. Poleg tega, da je bila mlada mamica videti zelo šik, ni skrivala navdušenja nad tem projektom, saj nasmešek z njenega obraza ni izginil niti za hip.

Verjamemo, da mnoge ženske že z nestrpnostjo pričakujejo modno kolekcijo popularne vojvodinje, katere datum prodaje še ni znan, kot pa je bilo povedano v video posnetku, pa bomo to kmalu izvedeli.

Foto: Instagram, Twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam