Meghan Markle oblekla kos, ki si ga lahko privošči prav vsaka

19. september 2023

Meghan Markle oblekla kos, ki si ga lahko privošči prav vsaka

19. september 2023

Kot kaže je tudi Meghan Markle oboževalka nam priljubljene znamke Zara.

Na vojvodinjo Suseško ponovno letijo pohvale zaradi modne izbire, saj je tokrat izbrala cenovno dostopen smetanast kombinezon s kratkimi hlačami iz Zare. Zraven je kombinirala daljši suknjič v podobnem odtenku, črne sandale Saint Laurent, uhane Bottega Veneta in sončna očala Krewe.

Foto: Profimedia

Meghan je Zarin kombinezon nosila na igrah Invictus Games, katerih pobudnik je njen soprog, princ Harry. Gre za mednarodni športni dogodek, na katerem sodelujejo ranjeni, poškodovani ter bolni vojaki in vojakinje, tudi veterani in veteranke.

Istega kombinezona na Zarini spletni strani nismo našli, smo pa naleteli na dve zelo podobni različici: eno za 39,95 evra in drugo za 29,95 evra, ki pa je celo znižana na 15,99 evra.

Kombinezon za 39,95 evra
Znižan kombinezon za 15,99 evra

Nič več “Sayonara Zara”?

Medtem ko smo veseli, kadar zvezdnice oblečejo kose, ki navdušujejo tudi navadne smrtnike, pa ne moremo pozabiti, da je Meghan nekoč menila, da je predobra za Zaro.

Ameriški Vanity Fair je pred leti poročal, da naj bi Meghan, ko je obogatela, pripravila zabavo “Sayonara Zara” (Adijo, Zara, op. p.), s katero je proslavila dejstvo, da je postala uspešnejša in s tem tudi bolje plačana igralka. Slavo in bogastvo ji je prinesla serija Nepremagljivi dvojec, ki smo jo lahko gledali tudi pri nas.

Na zabavi “Sayonara Zara” je Meghan svojim gostom podarila vse kose te znamke, ki jih sama ni več želela nositi, a kot kaže je ponovno vzljubila to priljubljeno znamko hitre mode.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic