fbpx

Meghan Markle se je končno odzvala na proteste in šokirala s priznanjem!

Znani

Priznala je, zakaj je tako dolgo molčala!

Meghan Markle je končno prekinila molk in se odzvala na umor Georgea Floyda in izjavila, da je njegovo življenje pomembno in priznala, da je bilo narobe, da je čakala več kot teden dni, da spregovori o njegovi smrti.

Vojvodinja Sussex je preko video konference nagovorila maturantke v svoji nekdanji šoli, Immaculate Heart high School v los Angelesu ter imenovala še ostale temnopolte Američane, ki jih je v zadnjih letih ubila policija.

38-letna nekdanja igralka je dejala:

»Življenje Georgea Floyda je pomembno, življenje Breonne Taylor je pomembno, življenje Philanda Castilea je pomembno in življenje Tamirja Ricea je pomembno.«

Meghan, ki se je po preselitvi s princem Harryjem in sinom Archiejem vrnila v domače mesto, so očitali, da je, kot  borka proti rasizmu, kar 10 dni po umoru molčala.

Priznala je, da je bila to napaka in rekla:

»Nisem bila prepričana, kaj vam lahko rečem. Želela sem vam povedati pravo stvar in res sem bila živčna, da se ne bo to narobe razumelo. Ugotovila sem, da je bila edina napačna stvar ta, da sem molčala.«

Meghan je maturantkam poslala šest minutni video, ki pa so ga objavili na spletni strani Essence, namenjena temnopoltim ženskam.

Foto: Arhiv Meghan Markle, vojvodinje Sussex


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam