fbpx

Meghan Markle še naprej sama v boju proti vsem

Znani

Potem, ko je časnik Mail On Sunday objavil celotno vsebino zasebnega pisma, ki ga je Meghan Markle poslala svojemu očetu Thomasu, sta se Sussexa odločila za pravni boj.

Vložila sta novo tožbo, po vsakem zaslišanju pa v javnost prihajajo nove podrobnosti.

Čeprav je bilo sodišče v prvi tožbi na strani tabloidov, se Meghan ni ustavila. Tokrat so se njeni odvetniki lotili celotne kraljeve družine, Thomasa Markla in seveda tabliodov, ki posegajo v njeno zasebnost.

Meghan je tokrat v svojem zagovoru prek odvetnika pokazala svojo plat zgodbe in zaigrala na karto nezaščitenosti s strani kraljeve družine.

»Tožeča stranka je v britanskih tabloidih postala predmet številnih laži in škodljivih člankov, kar je povzročilo ogromne čustvene stiske in poslabšalo njeno duševno stanje. Ker je prijatelji še nikoli niso videli v takšnem stanju, so bili upravičeno zaskrbljeni za njeno dobro počutje, sploh v času nosečnosti. Bila je čisto nezaščitena s strani kraljeve družine, prepovedali pa so ji, da se sama zaščiti pred temi obtožbami, «

je bilo zapisano v obtožnici.

»Palača je vsem njenim prijateljem in družini naročila, da ob morebitnih lažnih novicah v medijih, ne dajejo nobenih komentarjev. To je povzročilo veliko nezadovoljstva med njenimi prijatelji,«

je še zapisano.

Poleg tega Meghan še trdi, da je s svojim očetom v zel slabih odnosih, vendar je storila vse, da bi prišel na poroko v London. Organizirala je prevoz, namestitev, garderobo za vse prireditve ter službenega vodiča, ki bi bil skupaj z njim v času bivanja v Veliki Britaniji.

Meghan s staršema

Potem ko je Thomas sporočil, da zaradi zdravstvenega stanja ne more potovati, je Meghan želela očetu organizirati vso medicinsko oskrbo v Združenih državah Amerike, vendar je oče to zavrnil.

Za zdaj še ni znano, v katero smer bo šla ta tožba.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam