fbpx

Meghan Markle trdi, da se ji kraljica maščuje in razkriva nove podrobnosti konflikta

Znani

Meghan je prepričana, da sta ona in njen mož, princ Harry, edini resnični žrtvi Megxita in da so omejitve, ki jima jih je naložila kraljica Elizabeta II, v resnici maščevanje za njuno željo po neodvisnosti.

To je povedala svojim najbližjim prijateljem, potem, ko jima je britanski dvor prejšnji teden poslal opozorilo, naj prenehata uporabljati kraljevske nazive.

“Meghan je rekla, da nista imela nobene druge možnosti, kot da sta objavila uradno sporočilo,”

je za Daily Mail povedal prijatelj para ter dodal:

»Če se kdo v tem primeru lahko počuti užaljenega, potem sta to Harry in Meghan. Nikoli nista imela namena izkoriščati kraljevskih nazivov in privilegijev, ki se jima zdijo absurdni.«

Po besedah prijateljev Meghan meni, da je bila kraljica pod pritiskom sprejemati take odločitve, ker je bil Harry njen najljubši član družine, česar drugi niso mogli sprejeti. Dejala je, da bosta s Harryjem odmislila zavist in ljubosumje ter se osredotočila na to, da bosta lahko najboljša starša.

Harry se je pred dvema dnevoma vrnil v Veliko Britanijo in se trenutno nahaja na Škotskem, Meghan pa je še vedno v Kanadi. Na včerajšnji tiskovni konferenci v Edinburghu je Harry od organizatorjev zahteval, naj se nanj obračajo samo po imenu, brez naslovov princ ali vojvoda.

»Jasno je dal vedeti, naj ga imenujemo samo Harry,«

je razkrila voditeljica Ayesha Hazarinka.

Harry se iz Škotske vrača v London, kjer se bosta skupaj z Meghan prvič skupaj pojavila v javnosti, odkar sta prekinila vezi z dvorom.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam