fbpx

Meghan Markle v beli obleki blestela na Royal Ascot

Moda, Novice, Znani

Givenchy je očitno postal najljubša modna hiša vojvodinje Sussex.

Ko postanete del kraljeve družine je vsak dogodek po svoje debitantski. Če pa je to britanska kraljeva družina, potem je jasno, da vaše korake spremljajo vsi svetovni mediji.

Tako je bilo tudi pred dnevi, ko smo simpatično vojvodinjo videli v prvem samostojnem obisku brez princa Harryja, na potovanju s kraljico Elizabeto, ki je s tem pokazala, da ji družba nove članice družine zelo ugaja.

To novico pustimo ob strani, saj je Meghan medtem še enkrat očarala modne strokovnjake.

Znameniti Royal Ascot je obiskal tudi mladi kraljevi par, vse oči pa so bile (ponovno) uprte v Meghan, ki se je tokrat po neposrečeni izbiri obleke Oscarja de la Rente, ponovno pojavila v kreaciji modne hiše Givenchy.

Ascot je pravzaprav vasica v britanski pokrajini Berkshire, najbolj znana po znamenitem dirkališču čistokrvnih konj, tradicija dirk pa je že zelo dolga, saj je bilo tekmovanje prvič organizirano davnega leta 1711.

Znamenito tekmovanje je nastalo pod pokroviteljstvom takratne kraljice Ane, zmagovalci pa so nagrajeni z vrtoglavimi zneski, zato ne preseneča, da je Ascot že od začetka središče britanske (in svetovne) elite. Dame, ki imajo priložnost pokazati svoje nenavadne toalete, prihajajo iz plemiških družin ali pa so pripadnice tako imenovane visoke družbe.

Dogodek seveda ne mine brez obiska kraljeve družine. Lani sta največ pozornosti požela Kate in William, letos pa je ta čast pripadla mlademu parku, ki si je večno zvestobo obljubil 19. maja.

Harry je bil poosebljeni gentelman v črnem smokingu, beli srajci , modri kravati ter visokemu cilindru, Meghan pa je bila videti poosebljeni šik v beli obleki srednje dolžine, pod katero se je podpisala hiša Givenchy, ki počasi, a vztrajno postaja njena priljubljena znamka.

Obleko, zaprto skoraj do vratu ter z dolgimi rokavi, so krasili diskretni beli rožasti potiski ter ozek črni pas. Nas je je najbolj navdušil njen črno-bel klobuček, ki je do popolnosti zaokrožil njen outfit.

Royal Ascot 2018 – Day 1
Featuring: Meghan, Duchess of Sussex, Prince Harry, Duke of Sussex
Where: Ascot, United Kingdom
When: 19 Jun 2018
Credit: David Sims/WENN.com

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam