fbpx

Meghan Markle vedno nosi čevlje, ki so preveliki zanjo! Le zakaj?!

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Znane zvezdnice se pogosto odločijo za nošenje ene številke prevelikih čevljev, še posebej, ko morajo ves dan prestati na nogah.

Fotografi slavnih so kaj hitro opazili – za njimi pa tudi uredniki modnih časopisov in spletnih strani ter njihovi bralci – da mlada vojvodinja Sussexa, Meghan Markle, ob protokolarnih priložnostih vselej nosi nekoliko preveliko obutev. Na posameznih fotografijah je zadeva videti malodane smešna!

Resnično, prav opazno so čevlji, ki jih nosi najnovejša članica britanske družine, pa naj si gre za salonarje ali sandale z jermenčki, za stopalo mlade dame in nekdanje igralke preveliki vsaj za številko, če ne celo dve. Sedaj pa smo radovedni mediji tudi izvedeli, kaj je razlog za to.

Modna strokovnjakinja Harriet Davey je za britanski tabloid The Sun, ki so ga nato povzeli še drugi, bolj ali manj rumeni mediji ter modni novičarji, razložila, da Meghan, ki se je odrekla filmski karieri v ZDA za veliko udobnejšo in bolj varno ‘službo’ na britanskem dvoru, to počne ne iz kaprice ali celo neumnosti, pač pa zaradi previdnosti.

Kot je Daveyeva dejala opravljivemu tabloidu, se znane osebnosti pogosto odločijo za nošenje ene številke prevelikih čevljev, še posebej, ko morajo ves dan prestati ali pretekati na nogah in dolge ure pozirati na rdeči preprogi – to pa zato, da kasneje nimajo ožuljenih stopal.

Meghan na konjskih dirkah v Ascottu s Camillo Parker-Bowles

Kot poudarja znana stilistka, zares ni nič bolj uničujočega, kot neudobni čevlji, kadar mora človek dolge ure stati na nogah. Ko zvezdnice več ur skupaj nosijo obutev z visoko peto, jim stopala otečejo. Ko otečejo, pa pritiskajo na obutev in nastanejo lahko boleči otiščanci. No, to vemo tudi navadne smrtnice, kajne, ne samo velike zvezdnice?

Meghan s kraljico Elizabeto II.

Naslednjič torej tudi same preizkusite Meghanin trik, ki ga je s seboj prinesla iz Hollywooda, kjer znane igralke in starlete že dolgo počno to, kar danes opisujemo. Za šalo preizkusite eno številko večjo obutev s peto, ko boste šle naslednjič ven in boste morale stati ali plesati na nogah vso noč.

Kako pa Meghan prepreči, da bi se ji čevlji sezuli, glede na to, da so na začetku preveliki? Ta modna strokovnjakinja je za The Sun razkrila, da je trik v tem, da konico obutve pri prstih natlačimo z nečim mehkim, denimo bombažno vato. Ko stopalo zateče in je v čevlju nenadoma manj prostora, pa lahko vatko vzamemo ven in čevlji nam bodo kar naenkrat ‘prav’. Voilà, kako preprosto!

 

Foto: The Sun, CeleBuzz, The Hollywood Reporter, Daily Mail, Pretty 52


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam