fbpx

Meghan Markle zahteva sodelovanje samo z najboljšimi režiserji in igralci

Znani

Pravi, da se ne bo ukvarjala z vlogami, ki so pod »njeno častjo«.

Meghan Markle se namerava vrniti v igralske vode, vendar jo zanima samo sodelovanje z najboljšimi režiserji, v upanju, da si bo zagotovila vlogo, zaradei katere jo bodo obravnavali kot resno igralko, je za Daily Mail povedal vir.

Nekdanja igralka serije Suits je namreč zaskrbljena, da bodo kritiki do nje še posebej neusmiljeni, zato si želi sodelovati v projektih, pod katere se bodo podpisali režiserji pravega kalibra.

Meghan v seriji Suits

Vojvodinja Sussex je svojim agentom že naročila, da želi sodelovati z Avo DeVernay in da naj ji poiščejo ustrezen scenarij. Čeprav je Meghan dobila že veliko ponudb, se ji zdi, da je večina teh pod »njeno častjo«.

Meghanina želja po vnovični igralski karieri v Hollywoodu je verjetno razlog, da se je s princem Harryjem ter sinom Archiejem iz kanadskega Vancouvra preselila v sončno Kalifornijo.

Vir je dodal:

»Meghan je zaskrbljena, da je ne bodo jemali kot resno igralko.«

»Meghan je svoji ekipi jasno povedala, da želi sodelovati samo z najboljšimi režiserji in igralci, vendar ne razume, da modra oni ne bodo želeli sodelovati z njo. To bo lahko dolg in mučen proces, saj želi Meghan nadzorovati vse vidike projekta, v katerem bi sodelovala.«

Disneyplus je v petek objavil dokumentarni film o slonih, ki ga pripoveduje Meghan. To je prvo delo, ki ga je prejela, odkar se je poslovila od obveznosti kraljeve družine.

Vir je še povedal, da nekdanji kraljevski par dobiva donosne ponudbe iz Japonske in da naj bi že ena sama reklama lahko pokrila celoletne stroške varovanja mlade družine.

Foto: AP, Wireimage, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam