fbpx

Meghan Markle zapravlja ogromne vsote za svoja oblačila

Moda, Novice, Znani

Outfiti kraljeve družine niso poceni, sploh kadar je govora o Meghan Markle in Kate Middleton, ki velikokrat postavljata trende, ki jih, po seveda bolj dostopnih cenah, želijo posnemati ženske širom sveta.

Po informacijah Daily Maila pa se nam zdi, da obstaja tudi razlika med oblačili in modnimi dodatki, ki jih nosita Meghan in Kate, saj novopečena vojvodinja Sussex zapravlja veliko več, kot soproga bodočega kralja.

Po podatkih, ki jih je objavil Daily Mail, je Kate leta 2017 za oblačila zapravila 135.000 evrov, leto prej pa 113.000. In medtem ko so to zneski, zaradi katerih se marsikomu zvrti v glavi, je to le majhna vsota glede na podatke, koliko bo v enem samem letu zapravila Meghan, če bo nadaljevala v takem tempu.

»Meghanin znesek za oblačila je že večji kot Katin. Če bo nadaljevala v tem tempu, bo do konca leta zapravila milijon angleških funtov,«

piše Daily Mail. Vojvodinja Sussex je na zadnjem uradnem obisku v Dublinu samo za oblačila, čevlje in torbice porabila 32.000 evrov.

Zaradi strogih kraljevih pravil člani družine ne smejo prejemati nikakršnih daril, torej tudi oblačila znanih oblikovalcev ne, zato morajo za vse plačati. Meghan pa je že pokazala, da obožuje dizajnerska oblačila, saj je po poroki s princem Harryjem že nosila kose, pod katere se podpisujejo Dior, Givenchy, Prada in Chanel.

 

Foto: Getty, Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam