fbpx

Meghan ni kritizirana zaradi svoje polti, ampak zato, ker je sebična povzpetnica!

Znani

Nič nima zveze z rasizmom, seksizmom, ustrahovanjem ali uničevanjem duševnega zdravja Harryja in Meghan.

Piers Morgan je za DailyMail zapisal:

“Da, uboga, ranljiva nedolžna Meghan in Harry sta trpela vso paleto teh problematik na najbolj grozen način in zato želita sestopiti s tega kraljevskega vlaka. Težava je, da pravzaprav ne želita sestopiti, želita si le znebiti dolgočasnih obveznosti.

Pirs Morgan

Še vedno želita biti kraljevi zvezdi, še vedno si želita, da bi britanski davkoplačevalci financirali njun luksuzni življenjski slog in še vedno želita paradirati po vsem svetu, kot globalna zvezdnika, ki tržita svoj kraljevski položaj. Žal pa se ne želita ukvarjati z manj glamuroznimi stvarmi, ki jih opravljajo vsi polno zaposleni najvidnejši člani kraljeve družine. Zadnjih nekaj dni smo opazovali to nerazumljivo sago z vedno večjo jezo, največ zaradi sramotnega in nespoštljivega načina, kako sta Sussexa ravnala z Njenim veličanstvom, kraljico Elizabeto II. Kako si upata na tak način upirati dolgoletnemu monarhu in kako si upata obvestiti javnost o svojih zahtevah, preden sta obvestila kraljico?

In kako si upata tako arogantno napovedati, da bosta sledila bolj “naprednejši” agendi za kraljevo družino, ne da bi se z o tem pogovorila z žensko, ki je na prestolu predsedovala več kot šest desetletij – in svoje delo opravila veličastno?!

Princ Harry je kraljičin najljubši vnuk.

Vendar nas lahko skrbi »pravljica«, da je edini razlog, da so Meghan tako ostro kritizirali, ker s(m)o vsi Britanci rasisti, ki živi(m)o v rasistični državi.

To je laž. In to zelo grda, nepopustljiva laž.

Od trenutka, ko je Meghan Markle prišla na kraljevo sceno in se je razkrilo, da je mešane rase, jo je z odprtimi strpnimi rokami sprejela čudovita multikulturna in raznolika sodobna Britanija, ki je bila navdušena, da je končno videla ne-belega člana kraljeve družine.

Deležna je bila vsesplošne pohvale, še posebej ob napovedi zaroke.

Zlasti mediji so bili v svoji razsodbi enotni, da je to velika stvar za državo. Pravzaprav ni bilo medija, ki se ne bi veselil za kraljevo družino.

Ta izjemni val dobre volje se je nadaljeval do velike poroke maja 2018, ki je bila prava Meghanina zmaga.

Kot sem že naslednji dan zapisal v Daily Mail, je mešanica najboljšega tradicionalnega britanskega pompa in veličanstva. Rezultat je bil bicialistična, hollywoodska združitev zelo različnih kultur, ki je delovala izjemno.

Zapisal sem: “Težko je pretiravati o pomenu te slovesnosti, ki jo je prenašal cel svet. Če si sposodim besede dr. Kinga, je bil to dan, ko so majhne temnopolte deklice lahko gledale televizijo in si resnično delile sanje majhnih belih deklet, da se bodo nekoč poročile s princem. “

Te misli ne kažejo na rasista.

Pa vendar, sta mene in druge, ki delajo v britanskih medijih, zdaj sramotno označila, da sem se drznil kritizirati Meghan zaradi njenega zmotnega ravnanja – in Harryjevega – od poroke, ki je bilo očitno slabo svetovano.

Ali sem rasist, ker sem kritiziral njo in Harryja, ker sta se odrekla Meganinemu očetu Thomasu, potem ko se je neumno, a naivno dogovarjal s paparaci?

Ali sem rasist, da izražam zgražanje in zaskrbljenost, ko je bilo toliko podobnih mojih zgodb (Meghan me je po 18-mesečnem prijateljstvu ignorirala drugič, odkar je srečala Harryja), ki so se pojavile, v katere je bila vpletena njena družina in prijatelji, vključno z bivšim možem, ki jih je odstranila iz življenja, saj od njih ni imela več koristi?

Ali je bilo rasistično zapisati, da je hinavsko od Meghan, ko je v New Yorku organizirala baby shower zabavo v vrednosti 500.000 ameriških dolarjev, vključno s prevozom z zasebnim letalom Georgea Clooneyja, istega dne, ko sta s Harryjem tvitnila prošnjo za mislimi na uboge?

Ali je bilo rasistično, da smo se spraševali, zakaj tako dolgo skrivata osnovne podrobnosti o rojstvu svojega otroka Archieja, javnosti, ki plačuje velik del njunega razkošnega življenja?

Resnica je, da sta Meghan in Harry to grdo situacijo v celoti zakuhala sama in naj si končno priznata, da kritike na njun račun nimajo nobene zveze z rasizmom in vsem, kar očitata britanskim medijem.”

Povzeto po DailyMail (Pirs Morgan)

Foto: AP, REX


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam