fbpx

Meghan očetu poslala pismo: “Srce si mi zlomil na milijon koščkov!”

Znani

Hčerino pismo poslal medijem.

“Če me imaš rad, kot praviš novinarjem, prosim prenehaj. Prosim, dopusti nam, da svoje življenje živimo v miru,” je Meghan Markle v pismu med drugim zapisala svojemu očetu Thomasu Marklu. Thomas njene prošnje očitno ni uslišal, saj je pismo poslal Daily Mailu. 

“Tvoja dejanja so mi zlomila srce na milijon koščkov. Ne le, ker si ustvaril nepotrebno bolečino, temveč, ker si govoril laži. Tega ne bom nikoli razumela. /…/ S Harryjem sva ti po srčni kapi in po tem, ko si povedal, da ne boš mogel priti na poroko, ponudila pomoč. Ni res, da te nikoli nisem poskušala poklicati, ti si me zavrnil, ko sem želela govoriti s tabo. /…/ Kako lahko rečeš, da ti nisem finančno pomagala, če pa me za denar nikoli nisi prosil. Obseden si s tabloidi. Gledal si me, kako vsak dan trpim zaradi Samanthinih laži,” 

je med drugim zapisala Meghan, ki v pismu očeta tudi prosi, naj preneha z izrabljanjem njene polsestre Samanthe, z namenom, da bi osramotil njo. Za Meghan, ki je visoko noseča, situacija zagotovo ni lahka, Thomas pa, kot je videti, ne misli odnehati. 

Foto: Shutterstock

Vir: zurnal24.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam