fbpx

»Meghan, zakaj držiš Arhieja kot vrečo krompirja?«

Znani

Nepriljubljenost kraljevega para med Britanci vztrajno narašča.

Dobrodelna The King Power Royal Charity Polo tekma je bila ena izmed redkih priložnosti, ki sta se je udeležila oba angleška princa William in Harry z družinama. Kate so delali družbo vsi trije oroci, princ George, princesa Charlotte in princ Louis, medtem, ko je princa Harryja spodbujala novopečena mamica Meghan s sinčkom Arhcijem.

Meghan je za to priložnost oblekla zeleno ohlapno zeleno khaki obleko Lise Marie Fernandez, za katero je treba odšteti več kot 500 angleških funtov ter sončna očala Stelle McCartney.

Tokrat se na družbenih omrežjih niso zgražali nad njeno (ponovno) drago obleko, temveč nad načinom, kako nerodno je v naročju držala dvomesečnega sina.

»Meghan, Archie ni vreča krompirja,« “Meghan ne ve, kako bi držala svojega otroka! Kakšna sramota!”, “Saj ji bo dojenček padel po tleh!”, “Ubogemu dojenčku bi morala obuti nogavice in nadeti klobuček! Pa še otroka ne zna držati!”

so samo nekateri izmed mnogih komentarjev. Glede na poplavo negativnih sporočil je jasno, da je Meghan zaradi svojega otročjega in zvezdniškega obnašanja ter zapravljanja davkoplačevalskega denarja, postala zelo nepriljubljena med kraljičinimi podaniki.

Foto: Getty images, REX


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam