fbpx

Megxit: Meghan odšla v Kanado in pustila Harryja

Znani

Ko se princ Harry sooča z jezo kraljice in kraljeve družine, je Meghan že odletela nazaj v Kanado

Po šokantni objavi, da se princ Harry in Meghan Markle odpovedujeta vsem obveznostim kot člana britanske kraljeve družine, je Meghan že odšla nazaj v Kanado, kjer sta zakonca pustila malega Archieja.

Harry je tako v Veliki Britaniji ostal sam, kjer se je soočil z besnimi člani tako družine kot tudi javnosti.

DailyMail je izvedel, da se je Meghan že včeraj z letalom vrnila v kanado, kjer je ostal osemmesečni Archie, na katerega naj bi pazila varuška ter njena najboljša prijateljica Jessica Mulroney. Meghan naj bi v Ameriki ostala dlje časa.

Viri so povedali, da Meghan ni načrtovala, da bi ostala v Veliki Britaniji, potem, ko sta se s Harryjem vrnila s šesttedenskega oddiha v Vancouverju.

Prav tako so mnenja, da bo svoji ženi zelo kmalu sledil tudi Harry, čeprav ima prihodnji četrtek načrtovane uradne obveznosti v Buckinghamski palači.

Izjemen razvoj dogodkov, ki ga je eden izmed zaposlenih v palači opisal kot »preprosto osupljiv« je prišel, ko je kraljica zahtevala takojšno rešitev, ki bo vnuku in njegovi ženi omogočila, da prenehata opravljati kraljeve dolžnosti.

Ukazala jim je, da naj v nekaj dneh pripravijo izvedljivo rešitev za krizo ter možnosti, ki jih bodo lahko ponudili nesrečnemu paru.

Foto: Getty, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam