‘Mehurčkasti čop’ je najbolj praktična pričeska poletja

14. julij 2023

‘Mehurčkasti čop’ je najbolj praktična pričeska poletja

14. julij 2023

V vročih dneh potrebujemo pričesko, ki lase umakne z obraza in vratu, hkrati pa mora izgledati neverjetno šik. ‘Mehurčkasti čop’ se zdi kot odlična rešitev.

Če iščete praktično, a vseeno lepo pričesko, ki jo je hkrati preprosto doseči, bo ‘mehurčkasti čop’ pravi za vas. Seveda, če imate dovolj dolge lase.

‘Mehurčasti čop’ je morda videti zapleten, a v resnici ga lahko zelo enostavno naredite sami doma. Potrebujete le nekaj enakih elastik za lase, krtačo in glavnik. Po želji še sprej za utrjevanje in gel za lase.

Kako se lotiti:

  1. Najprej naredite čop. Če želite bolj športen videz, naj bo višji, če pa ste za bolj ležeren videz, ga naredite nekje na sredini. Za bolj eleganten videz pa še nižje.
  2. Vzemite novo elastiko za lase in z njo lase spnite nižje od prve elastike.
  3. S prsti razpotegnite lase med prvo in drugo elastiko za lase, da jih zrahljate v obliko mehurčka.
  4. Nadaljujte z novo elastiko in rahljanjem, dokler ne pridete do konca čopa.
  5. Na koncu vsak ‘mehurček’ po želji nekoliko natupirajte, da dosežete videz, kot ga želite.

Naš nasvet: za bolj minimalističen videz uporabite tako imenovane ‘nevidne’ elastike, za bolj vpadljiv pa ‘statement’ elastike, ki bodo dopolnile celoten outfit.

Foto: Instagram @clairerose
Foto: Instagram @clairerose
Foto: Instagram @thefenleystudio

Tako boste dobili preprosto, a šik pričesko, popolno za poletje. Odlično se bo prilegla tako elegantni opravi za večerno druženje v mestu kot k bolj sproščenemu videzu, denimo ob morju.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic