fbpx

Melania Trump je Belo hišo spremenila v belo pravljico

Dekor, Dogodki, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Za predstavitev praznično okrašenega domovanja je izbrala belo Diorjevo obleko.

Medtem ko se številni mediji ukvarjajo s prihodnjo angleško princeso in izborom poročne obleke, so ostali osredotočeni na Melanio Trump in njeno praznično okrasitev domovanja ameriške predsedniške družine.

Prva dama je v skladu s tradicijo okrasila predsedniško domovanje, pri čemer jo je vodila želja, da je okrašena v slogu ameriške kulture, s pridihom elegance in zimske idile.

The decorations are up! @whitehouse is ready to celebrate! Wishing you a Merry Christmas & joyous holiday season!

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Atrij je Melania okrasila z ogromnimi jelkami, medtem, ko se je hodnik spremenil v ledeni grad iz Andersonove pravljice Snežna kraljica, v katerem sta dva baletnika odplesala nekaj piruet.

 

Čudovita, elegantna in pravljična bela obleka francoske prestižne hiše Dior je bila odlična izbira ameriške prve dame za predstavitev novoletne okrasitve Bele hiše in pravzaprav boljše obleke Sevničanka ni mogla izbrati.

Zaprt dekolte in srednje dolgi zvonasti rakavi so upravičili sloves francoske modne hiše, ki slovi po najlepših ženskih toaletah. V slogu najbolj modnih dam na svetu je Melania obleko poživila z ozkim pasom ter zlatimi salonarji, kljub temu pa je bil njen najlepši modni dodatek nasmeh, ki ob srečanju z otroki nikakor ni izginil z njenega obraza.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam