fbpx

Melania Trump v jakni s sporočilom “Prav nič me ne briga, pa tebe?”

Dogodki, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Le kaj je želela prva dama sporočiti s to čudaško gesto? Na njeni olivno zeleni Zarini jakni je pisalo: “Prav nič me ne briga, pa vas?”

Prvo damo ZDA, Melanio Trump, so včeraj ostro napadli na družbenih omrežjih zaradi izbire garderobe, ki jo je nosila predvčerajšnjim na enega od svojih uradnih obiskov, ki jih opravlja po dolžnosti. Kaj je bilo narobe z jakno zelene barve s kapuco v slogu streetstylea, ki jo lahko tudi običajne smrtnice kupimo v trgovinah Zara?

Morda predvsem to, da Melania v tej jakni z napisom “Prav nič me ne briga, pa tebe?” (I REALLY DON’T CARE, DO U?) obiskala mladinski zbirni center za begunce in čezmejne prebežnike, ki se nahaja v teksaškem mestecu McAllen.

Ko je stopila iz letala, je Mel nosila na sebi olivno zeleno jakno blagovne znamke Zara, ki se prodaja za nekaj manj kot 40 evrov. Taka je vstopila v begunski kamp, kjer se nahaja na tisoče otrok, ki so jih ločili od njihovih staršev, ker so skupaj nezakonito prečkali mejo z ZDA. Melania je novinarjem dejala, da je tam zato, ker “želi otroke ponovno združiti z njihovimi starši”.

Nobeden se ne obreguje ob njeno misijo, zato pa so se mediji toliko bolj razpisali o jakni prve dame ZDA z zelo zgovornim napisom. Predstavniki za javnost iz Bele hiše so že dejali, da ‘je jakna samo jakna’ in ‘da v ozadju ni bilo skritega sporočila’ ter da upajo, da se mediji ne bodo osredotočali na izbor garderobe prve dame, ampak na njena prizadevanja.

Ne glede na vse jim moramo priznati: prav nobenega skritega sporočila ni. Sporočilo je namreč zelo zgovorno. Z njim je Mel prejkone izrazila strinjanje s svojim možem Donaldom Trumpom in povedala, kaj si v resnici misli o prebežnikih, ki hočejo v ZDA, da bi sebi in svojim potomcem omogočili boljše življenje…

 

Foto: TMZ, CeleBuzz, Yahoo! News, Washington Post


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam