fbpx

Melania Trump v popolni kombinaciji z ravnimi podplati!

Moda, Novice

Prva dama ZDA slovenskih korenin bo v okviru turneje državniških srečanj poleg Gane obiskala tudi Malawi, Kenijo in Egipt, tako da lahko v nadaljevanju pričakujemo še veliko modnih poslastic!

Prva dama ZDA Melania Trump se te dni nahaja na svoji prvi samostojni turneji po Afriki, na njej pa bo preživela kar ves teden brez svojega moža, ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Zadnje čase se pomembne dame iz javnega sveta kot po tekočem traku samostojno vrstijo na državniških ali protokolarnih dogodkih – denimo Meghan Markle, Kate Middleton in sedaj še Melania.

Lepotica slovenske krvi je v Gani predvčerajšnjim obiskala znani spomenik – trdnjavo na obali (Cape Coast Castle), ki so jo včasih uporabljali za zapiranje sužnjev, družbo pa so ji delali osebni vodiči – trdnjava je bila v času bivanja prve dame ZDA zaprta za druge obiskovalce.

Tudi ob tej priložnosti je prva dama ZDA navdušila s svojim modnim okusom ter izbrano stilsko kombinacijo. Tako kot tedaj, ko se je v novi vlogi sploh prvič podala na samostojen državniški obisk in izbrala salonarje z leopardjim vzorcem, se je Melania tudi za aktualno afriško turnejo odločila za živalski potisk, tokrat je obula mokasine z ravnimi podplati iz usnja in z vzorcem kačje kože.

Preostanek njenega outfita je bil ponovno v sproščenem ‘casual’ slogu, izbrala je hlače v nevtralnem barvnem odtenku in kratko jakno, ki jo je poudarila z rjavim pasom, toda prav gotovo so nam vsem v oči najprej padli ti zanimivi čevlji.

Mel je med obiskom trdnjave tudi postavila venec na spominsko ploščo in se vpisala v knjigo obiskovalcev. Včeraj pa je prva dama ZDA že odletela v Malawi, kjer je med drugim obiskala eno od šol.

V safari kombinezonu na malawijski šoli

Prihod Melanie na afriško celino

Ker se je turneja prve dame šele dobro začela, smo prepričani, da bomo do konca turneje videli še veliko zanimivih modnih kombinacij, ki jih je prinesla s seboj na to potovanje. Sodeč po do sedaj videnem se zdi, da ne bo naredila niti najmanjše stilske napake!

 

D. S.

Foto: Stil.kurir.rs,  VOA News, CNN, Vanity Fair, Ghana Live TV


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam