fbpx

Mercedes – Benz Fashion Week Ljubljana dobiva nadaljevanje!

Moda, Novice

Tradicija v nastajanju.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je že po premierni izvedbi oktobra lani postal stičišče naprednega razmišljanja, ustvarjalnega duha, priložnosti in modnih revij najbolj pronicljivih regijskih talentov. Ljubljana se je v preteklem letu pridružila ekskluzivnemu mozaiku mest po Evropi in drugod po svetu, kjer prestižna nemška avtomobilska znamka že vse od leta 1996 ustvarja visoko dodano vrednost v modi in oblikovanju ter skozi to izjemno dragoceno platformo tudi predstavlja nove modele in tehnologijo Mercedes-Benz.

MBFWLJ #02, foto Jani Ugrin

Mercedes-Benz Fashion Award, Nataša Peršuh, Sara Velenci, Aljoša Bagola, Rasto Oderlap, foto Jani Ugrin

Mercedes-Benz Fashion Award, Nataša Peršuh, Sara Velenci, Aljoša Bagola, Rasto Oderlap

Prva letošnja edicija MBFWLJ – Jesen/zima 2016 – v Cankarjev dom prihaja med 22. in 24. majem 2016. Prvi ediciji bo sledila še druga v letu 2016, in sicer oktobra 2016

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana po uspešni premierni izvedbi z ustvarjalnimi ter odrskimi presežki, modno instalacijo Marka Mitanovskega, predavanjem vodje zunanjega oblikovanja pri Mercedes–Benz, Roberta Lešnika, več kot 10 modnimi revijami, več kot 1.800 obiskovalci v treh dneh, več kot 4.000 sledilci znamke na družbenih omrežjih, več kot 100 akreditiranimi novinarji, tudi iz tujine, v letošnjem letu napoveduje dve izvedbi MBFWLJ.

predavanje vodje zunanjega oblikovanja Mercedes-Benz Roberta Lešnika

MBFWLJ #03, foto Jani Ugrin

Prestižni teden mode v letošnjem letu napoveduje nove možnosti za spremljanje programa, priprav in vsebin, povezanih z znamko Mercedes–Benz. Metka Kejžar, predstavnica znamke v Sloveniji:

“Ljubitelji trikrake zvezde od nas pričakujejo le najboljše. S podporo naših nemških kolegov, ustvarjalne in organizacijske ekipe agencije Pristop in Cankarjevega doma bomo lahko visoka pričakovanja tudi uresničili.”

Programski in umetniški direktor MBFWLJ Sašo Radovič je ob tem dodal:

“Izjemno nas veseli, da smo že s krstno izvedbo MBFWLJ letvico kakovosti programa in izvedbe postavili tako visoko. To nam omogoča sodelovanje z mednarodno priznanimi in nagrajenimi ustvarjalci in tudi letos lahko pričakujemo velika imena iz sveta mode, dizajna in tudi oglaševanja. Seveda bo tudi tokrat z nami izvrstna produkcijska ekipa Cankarjevega doma.”

MBFWLJ #06, foto Jani Ugrin

“Uradni teden mode prestižne nemške avtomobilske znamke je odprta platforma, s hitro rastočim dosegom in pomenom za premium znamke in posameznike, ki se želijo priključiti novemu pogonu. Veseli nas, da so partnerji, ki so Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana pridružili lani, z nami tudi v letošnjem letu. Ob tem zanimanje za nastop na dveh letošnjih izvedbah MBFWLJ izkazujejo tudi nove znamke, modni oblikovalci, ustvarjalci in posamezniki iz najrazličnejših področij delovanja. S tem se uresničuje temeljno poslanstvo MBFWLJ kot poslovnega ustvarjalca okoliščin in pogojev za razvoj stroke ter promocijo znamke MBFW v regiji in širše,”

je zaključila Ula Spindler, poslovna direktorica MBFWLJ.

Foto: Jani Ugrin


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam