fbpx

Michelle Obama razkrila, kaj je bilo v škatli, ki jo je dobila od Melanie Trump

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Kaj se je skrivalo v modri Tiffanyjevi škatli?

Donald Trump je kot 45. predsednik ZDA prisegel pred dobrim letom dni; na jutro svoje inavguracije je pohitel iz avtomobila v Belo hišo, pozdravit dotedanjega predsednika Baracka Obamo in njegovo ženo Michelle Obama, medtem ko je Melania Trump prišla za njim v svetlem, pastelno modrem kostimu in z barvno skorajda povsem usklajeno svetlo modro škatlo v rokah, ki je bila prepoznavno tista iz draguljarne Tiffany & Co..

Michelle Obama ni mogla skriti začudenja, ko ji je nova prva dama izročila nepričakovano darilo, kar zgovorno prikazuje tudi uvodna slika, na kateri se Michelle mršči, medtem, ko ga gleda. Ugibanja, kaj natanko se je v tej škatli skrivalo (nekatera od teh nadvse šaljiva, druga nesramna), so se po medijih in na spletu kar vrstila.

Kaj je bilo notri in kako se je ob prejemu darila počutila, pa je Michelle šele zdaj razkrila v pogovorni oddaji pri Ellen DeGeneres.

“V škatli je bil zares ljubek okvir  za sliko,”

je povedala nekdanja prva dama ZDA, ki je gostovala v torek pri Ellen DeGeneres v njeni pogovorni oddaji.

Priznala je, da je bilo darilo precejšnje presenečenje in je njo ter ostale spravilo v zadrego.

“Mislim, saj veš, obstaja ves tisti protokol. Ta dogodek se je obravnaval enako, kot državniški obisk, pa ti drugi povedo, da moraš narediti to ali ono in kdo mora kje stati. Nikoli prej še nisem ob taki priliki dobila darila, protokol tega ne predvideva, zato sem si rekla: no ja, okej,”

se je precej po domače razgovorila Michelle.

Michelle pri Ellen DeGeneres

Da v zadregi ni bila samo Michelle, zgovorno kažejo tudi posnetki z inavguracije 20. januarja lani, ko dotedanji predsednik Obama ne ve, kam sploh odložiti darilo, preden so četverico – torej stari in novi predsedniški par – obeležili uradni snemalci in fotografi.

“Huh, le kaj naj zdaj s to škatlo?”

se spominja Michelle svojih prvih misli, ko je v roke vzela darilo s podpisom Tiffany z belo svileno pentljo.

“Za povrh pa so se še vsi drugi odmaknili od nas in nikogar ni bilo blizu, da bi prišel in mi vzel škatlo iz rok. Razmišljala sem: kaj pa zdaj, se bomo slikali skupaj s tem?”

Ja, v tako zadrego lahko človeka spravi darilo, ki ga sploh ni pričakoval, pa čeprav od samega Tiffanyja. Sploh, ko gre za protokolarni sprejem, kjer naj do presenečenj ne bi prihajalo.

Je Barack Obama Melaniji na uho povedal, kaj dovoljuje protokol?

In medtem, ko si je Michelle Obama razbijala glavo z vprašanjem ‘kaj naj zdaj s to škatlo’, nihče od osebja pa se ni spomnil, da bi rešil zadrego in pristopil k njej, jo je na srečo rešil kar njen mož Barack Obama, ki je darilno škatlo zagrabil in jo odnesel nazaj noter.

Notranjost škatle naj bi skrivala tak okvir iz čistega srebra v vrednosti 950 USD, trdijo poznavalci

Mi pa sedaj vsaj vemo, kaj je bilo v škatli s podpisom Tiffany. Eden od okvirjev za sliko, izdelan iz čistega srebra in prav gotovo lepo ter prestižno darilo. Kateri od teh natančno je bil, lahko sicer kljub zgornji domnevi zgolj ugibamo, je pa sedaj jasno, da je bila Michelle ne glede na Melanijino dobronamerno gesto nemalo v zadregi.

 

Foto: Just Jared, NBC Chicago, People, Amazon, Daily Mail


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam