fbpx

Miley Cyrus šaljivo odgovorila na namige o nosečnosti!

Dogodki, Lifestyle, Odnosi, Tuja scena, Zanimivosti

“Nisem noseča, a se mi zdi lepo, da ste tako vznemirjeni zaradi naju. Tudi midva sva srečna zaradi naju! Srečna, ker je pred nama novo obdobje najinega življenja…”

Že nekaj dni krožijo po spletu in v medijih govorice, da naj bi pevka Miley Cyrus in igralec Liam Hemsworth pričkovala naraščaj. Miley pa ne bi bila jezikava Miley, če se ne bi na te namige odzvala na svoj, malce sarkastičen način, pri tem pa je izrabila tudi znamenito rekordno jajce, ki kroži zadnje dni po Instagramu.

Sploh ne vemo, kako se je vse začelo, a kar nenadoma so zaokrožile govorice, da naj bi bil slavni par ‘presrečen in v pričakovanju hčerke, s katero se nameravata preseliti v Avstralijo takoj, ko se otrok rodi’.

Vseeno lahko sklepamo, da gre najbrž le za prazne marnje oziroma čenče. Slavna pevka se je namreč v svojem prepoznavnem slogu odločila odgovoriti na govorice o nosečnosti tako, da je fotošopirala znamenito rekordno jajce in s tem opomnila na trenutno najbolj všečkano fotografijo na Instagramu.

Miley Cyrus je na svojem Twitter računu objavila naslednjo prikupno fotografijo (kajpak z že omenjenim jajcem) in zraven zapisala:

“Nisem noseča, a res se mi zdi lepo, da ste vsi tako vznemirjeni zaradi naju. Tudi midva sva srečna zaradi naju! Srečna, ker je pred nama novo obdobje najinega življenja… Ali me lahko prosim zdaj pustite pri miru in se vrnete nazaj k buljenju v tisto jajce?”

Kot smo poročali, sta se Miley in Liam za božične praznike poročila in to na tajni slovesnosti v Tennesseeju. No, tudi njuna poroka je bila najprej predmet številnih ugibanj, nazadnje pa sta se zvezdnika v resnici poročila (kajpak na skrivaj). Le kdo bi vedel, kaj se v resnici skriva za namigi o pevkini nosečnosti?

D. S.

Foto: Just Jared, Celebrity Insider, Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam