fbpx

Miley in Liam: zvezdnika sta se v tajnosti poročila!

Znani

Božično-novoletni čas je prinesel še en usodni “Da” ter mega zvezdniško poroko. Obstajajo trdni dokazi, da sta se Miley Cyrus in Liam Hemsworth te dni končno poročila!

Če bi javnost ponovno ‘nahecala’, moramo priznati, da bi jima šala uspela. Toda po zadnjih podatkih vse kaže, da sploh ne gre za šalo, temveč za resnico! Očitno smo morali malce počakati na ‘uradno izjavo’, saj 26-letna pevka Miley Cyrus in 28-letni filmski igralec Liam Hemsworth še do včeraj nista rekla ne črne ne bele.

In od kod medijem potemtakem že predvčerajšnjim dokazi o poroki slavnega parčka, o kateri se ugiba že mesece, do nje pa naj bi zdaj ‘končno res prišlo’? Liam in Miley sta že nekaj let v zvezi, zato ne preseneča, da so se novic lačni mediji kar naprej spraševali: “Sta se že ali se še bosta? In če, kako kmalu?”

Res je, pred vama sta gospod in gospa Hemsworth!

Zvezdnika na začetku nista sama objavljala novice, ampak je tisti čisto prvi namig na (sprva domnevno, sedaj potrjeno) poroko na Instagramu objavil eden od svatov na tem intimnem slavju v ozkem krogu v mestecu Franklin v Tennesseeju.

Tokrat je bil ‘žvižgač’ oziroma izdajalec skrivnosti nam do sedaj neznani Conrad Jack Carr, ki je na svojem Instagram profilu delil videoposnetke in fotografije, ki so nastali v Liamovem in Mileyjinem domu. Tam, v Franklinu v Tennesseeju, sta zvezdnika očitno slavila svojo (skrivno) poroko v ožjem krogu prijateljev in družinskih članov.

Tuji mediji so prav zaradi zgovornih posnetkov, denimo napisa Mr. and Mrs. (Gospod in Gospa) ter zaradi skupnega rezanja torte in balonov sklepali, da sta slavna zaljubljenca sedaj prav zares sklenila zakon, na katerega se je sicer že kdaj prej namigovalo. A zakaj smo bili kljub spodnji zelo prepričljivi fotografiji še vedno malce skeptični?

Zato, ker je najprej Miley dejala, da se sicer želita poročiti, toda zelo intimno in v ozkem krogu. Le nekaj mesecev zatem pa je zatrjevala medijem, da poroke sploh ne potrebujeta in nočeta, ker je to samo gola formalnost. In potem smo v začetku decembra izvedeli, da zaradi pogorelega doma v Malibuju Miley svojega Liama po novem kliče ‘preživetveni partner’.

Tako, sedaj vemo: tudi Miley Cyrus je potrdila, da sta se z Liamom poročila!

A tokrat se zdi, da zgornji posnetki le niso bili samo past za medije in da Miley ter Liamu končno lahko zaželimo dolg in srečen zakon! Zvezdnica je namreč včeraj pozno zvečer le potrdila namigovanja, da sta z Liamom po več letih zaljubljenosti tudi uradno postala gospod in gospa Hemsworth! Čestitke!

D. S.

Foto: Instagram, Cosmopolitan, Daily Mail


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam