fbpx

“Mini-me”: hči kraljice popa kopirala mamin ikonski videz

Znani

Lourdes Leon je oblekla polprozorno belo obleko, pod katero ni nosila nedrčka. Ta obleka je nekatere spomnila na tisto, ki jo je Madonna nosila leta 1984 na podelitvi videonagrad MTV.

Madonnina 22-letna hči Lourdes Leon, ki je to zanimivo ime dobila po svetem romarskem središču v jugozahodni Franciji in se je pop pevki rodila v njeni kratki, a vroči zvezi s kubanskim lepotcem/trenerjem/glasbenikom/igralcem Carlosom Leonom (ta je bil že od samega začetka in še vedno je vzoren mladenkin oče!), je dobesedno izrezana ‘kopija’ svoje mame že od rosnih let.

Podobnost s slavno materjo je z leti še bolj očitna: kot da bi ena in edina ‘Madge’ oziroma ‘M’ s hčerko Lourdes želela klonirati samo sebe! Ljubka Lourdes, pred katero je nedvomno obetavna prihodnost, nas je v nenavadno podobnost z mamo Madonno ta teden dodatno prepričala s svojim ‘outfitom’, ki ga je izbrala za večerni gala družabni dogodek v organizaciji modne revije Vogue.

Lourdes je na gala večer, ki ga je Vogue ta torek priredil v New Yorku, prišla v seksi ‘outfitu’ bele barve, ki je prisotne nemudoma spomnil na Madonnino ikonsko odrsko kostumsko belo obleko iz leta 1984, le da je mladenka svoj celoten videz seveda posodobila, da je dobil moderen trendovski pridih.

Hči Lourdes, 2018

Mama Madonna, 1984

Hči slavne matere je oblekla polprozorno, asimetrično krojeno belo obleko, pod katero pa niti nedrčka ni nosila! Lourdesina obleka je nekatere modne poznavalce očitno spomnila na tisto, ki jo je njena style mama nosila na odrskem nastopu na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards leta 1984.

‘M’ alias ‘Madge’ oziroma velika pop zvezda Madonna na vrhu slave in mladosti

Na hitro obnovimo modni look slavne pop zvezdnice l. 1984: Madona je za podelitev MTV VMA nagrad izbrala prav tako polprozorno obleko, ji dodala bele odprte salonarje z visoko peto ter dopolnila ‘outfit’ s številnimi verižicami okoli vratu in s ‘statement’ uhani (tudi Lourdes je izbrala statement uhane, le da sodobnega videza).

To so bile očitne podobnosti. Nekaj razlik med slavno mamo in prav tako znano hčerko pa smo vseeno opazili: Lourdes namreč skoraj ni nosila nakita, razen statement uhanov, zato je njen videz deloval dokaj minimalistično. Odpovedala se je belemu pasu in rokavicam, kot jih je l. 1984 nosila Madonna in raje dala v roko vpadljivo večerno torbico z vzorcem kače.

 

D. S.

Foto: Instagram, YouTube, Wikipedia, Pinterest, Index.hr, USA Today, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam