fbpx

Minimalistični nakit, v katerega smo se zaljubili!

Moda, Novice, Prva stran

Nakit, ki ga lahko nosite danes in čez deset let.

Na modni sceni je zadnjo sezono zelo opazen trend vidnega, robustnega in barvitega nakita, ki je v senco potisnil minimalističnega, ki nežno dopolnjuje modni slog vsakega posameznika. Na trgu velikega “booma” je prav takšen kos nakita, blagovne znamke Monocrafft začela nizozemska oblikovalka Merrel Westholf, ki je svoj idealni oblikovalski talent pokazala prav v minimalizmu, ki ga obožujemo tudi v našem uredništvu.

Zakaj je minimalistični nakit danes tako priljubljen? Verjetno zato, ker se modno občinstvo vse bolj obrača k pragmatizmu in praktičnosti in ker je ta nakit preprost, nezahteven in brezčasnega dizajna, kar pomeni, da ga lahko nosite danes in čez deset let.

[huge_it_slider id=”13″]

Vsak kos iz Monocrafft kolekcije je izdelan iz srebra, 14-karatnega zlata in 14-karatnega rožnatega zlata. Nakit vključuje delikatne ogrlice, uhane, prstane in tudi priljubljene chocker ogrlice ostrega duha. Oblikovalka predlaga, da nosite vsak kos posamično ali pa se po slojih okrasite od vratu, zapestja in prstov. Monocrafft nakit prodajajo v Amsterdamu, Londonu, New Yorku in Los Angelesu, možno pa ga je kupiti tudi na spletni strani blagovne znamke.

Foto: Monocrafft


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam